• PRO TV
  • Duelul celor mai mari sani mioritici: naturali vs. siliconati!

Duelul celor mai mari sani mioritici: naturali vs. siliconati!

Duelul celor mai mari sani mioritici: naturali vs. siliconati!

Una are 96, alta 95 de centimetri. Doar in bust. Prima a ajuns la asa "performanta" cu ajutorul bisturiului, iar cealalta a fost dotata de mama natura.

Nimeni altele decat divele mioritice Adina Barbu - noua Nicoleta Luciu si Carmen Vlad - romanca ce detine cei mai mari sani naturali de pe la noi.

Un kilogram de silicon si un set de poze nud. De atat a avut nevoie Adina Barbu, fosta Ciuciu, pentru a deveni celebra. Se mandreste cu bustul sau si spune ca pe viitor nu va ezita sa recurga si la alte interventii in cazul in care va avea nevoie. Poate chiar dupa ce va deveni mamica, asa cum isi doreste pe viitor.

Sa nu credeti ca e atat de simplu sa ai asa un bust. Adina are grija de "mana ei de aur", foloseste diferite tratamente, recurge la masaj si evita efortul fizic. Totul pentru un dram de celebritate.

La randul sau, nici Carmen Vlad nu a stat departe de operatiile estetice, chiar daca mama natura a avut grija de ea. Dupa ce a devenit mamica in urma cu un an, Carmen Vlad a apelat la bisturiu pentru ca sanii sai nu mai erau la fel de fermi. Nici buzele nu au scapat de o mica ajustare. Dar ce nu face un manechin pentru a se mentine in forma.

"Va puteti opera fetelor! Daca nu sunteti multumite de look-ul vostru, nu ezitati!", spune Carmen.

Vezi VIDEO pe stirileprotv.ro!


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni