• PRO TV
  • E unul din ce mai sexy cantareti si toate fotomodelele il doresc, dar are grave probleme cu igiena. Ce s-a aflat

E unul din ce mai sexy cantareti si toate fotomodelele il doresc, dar are grave probleme cu igiena. Ce s-a aflat

E unul din ce mai sexy cantareti si toate fotomodelele il doresc, dar are grave probleme cu igiena. Ce s-a aflat

La numai 22 de ani, Harry Styles de la One Direction, este un mare Casanova. Inca de cand avea numai 17 ani a ajuns in paginile tabloidelor britanice din cauza relatiei sale cu o femeie cu 14 ani mai in varsta, prezentatoare a show-ului de talente din care acesta facea parte.

Imediat dupa, a avut o aventura cu o DJ-ita de la un post de radio britanic, Lucy Horobin, distrugandu-i acesteia casnicia. De curand s-a aflat ca Harry ar fi avut o relatie si cu Nicole Scherzinger, careia se pare ca ii plac barbatii mai tineri ca ea.

Ultra cunoscuta este relatia scurta, dar intensa, pe care a avut-o cu Taylor Swift. In prezent, Harry Styles se afla intr-o relatie destul de instabila cu Kendall Jenner, care a dezvaluit in cadrul reality show-ului "Keeping Up With The Kardashians" ca fostul membru al trupei One Direction are probleme de... igiena.

Se pare ca frumoasa Kendall l-ar fi rugat pe acesta sa faca mai des dus si sa foloseasca deodorant intrucat miroase: "I-am zis sa se duseze mai des", ar fi marturisirea pe care tanara i-ar fi facut-o surorii ei mai mici, Kylie, in cadrul reality show-ului.

De altfel, Kendall nu e singura iubita celebra care s-ar fi plans de igiena lui Harry. Taylor Swift ar fi declarat la un moment ca "avea respiratie neplacuta, nu-l puteam saruta".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni