• PRO TV
  • Mama si bunica ei sunt celebre, dar putini stiu cum arata ea. Nepoata lui Elvis Presley impresioneaza cu frumusetea ei

Mama si bunica ei sunt celebre, dar putini stiu cum arata ea. Nepoata lui Elvis Presley impresioneaza cu frumusetea ei

Mama si bunica ei sunt celebre, dar putini stiu cum arata ea. Nepoata lui Elvis Presley impresioneaza cu frumusetea ei

O cheama Riley Keough, are 26 de ani si este nepoata cea mai mare a lui Elvis si Priscilla Presley. Mai precis, este fiica Lisei Marie Presley, care in trecut a fost casatorita cu Michael Jackson.

De profesie model si actrita, Riley Keougha mostenit trasaturile frumoase ale mamei sale si s-a facut remarcata de-a lungul timpului prin aparitii impecabile la diferite evenimente mondene. 

Citeste si: A fost inconjurat de femei frumoase, desi noul sau look nu e cel mai atragator. Cum s-a transformat Sacha Baron Cohen


Riley isi construieste incet, dar sigur, o cariera de succes in lumea filmului. Tanara a aparut in 2010 in "The Runways", alaturi de Dakota Fanning si Kristen Stewart. In 2011 a putut fi admirata in "The Good Doctor", alaturi de Orlando Bloom, iar in 2015 a aparut "Mad Max: Fury Road".

Frumusetea sa nu a putut trece neobservata de catre editorii revistelor glossy. Riley a pozat pentru publicatii precum "Elle" and "L’Officiel".

Fara urma de indoiala, tanara a mostenit latura artistica de la mama si bunicul sau, iar la o varsta frageda a reusit sa isi consolideze o cariera de invidiat.  


Nepoata cea mare a lui Elvis s-a casatorit in anul 2014 cu Ben Smith-Petersen, un cascador pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare de la "Mad Max".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni