• PRO TV
  • Game show-ul Ce spun romanii incepe inscrierile pentru o serie de editii speciale!

Game show-ul Ce spun romanii incepe inscrierile pentru o serie de editii speciale!

Game show-ul Ce spun romanii incepe inscrierile pentru o serie de editii speciale!

Cel mai amuzant game-show, Ce spun romanii, incepe inscrierile pentru o serie de editii speciale, in care echipele vor fi formate din cate cinci membri. Cautam grupuri de prieteni, colegi de serviciu, oameni care se cunosc bine sau care au pasiuni comune pe care sa le practice in mod frecvent.

Fiecare echipa va fi alcatuita din cate cinci concurenti, care vor lupta in cele sase runde ale fiecarei emisiuni pentru premii in bani, dar si in runda fulger pentru premiul editiei. Concurentii vor incerca sa ghiceasca cele mai populare raspunsuri ale unor intrebari adresate anterior unui esantion format din 100 de persoane, se vor distra si vor pleca acasa cu bani, fie ca vorbim despre echipa castigatoare sau de cea care va pierde. 

Toti cei interesati sunt rugati sa se inscrie in competite trimitand un email cu toate datele lor la adresa [email protected].

"Ne-am gandit sa ne jucam putin, asa ca iesim pentru o perioada din regulamentul emisiunii si jucam cu echipe de cate cinci prieteni, nu neaparat rude. Jocul ramane acelasi, vor fi premii in continuare, dar ne-am hotarat sa facem ceva pentru cei care ne-au scris si ne-au spus ca vor foarte mult sa joace, dar ca familia este atat de rusinoasa incat nu ar putea veni la emisiune decat cu prietenii.  Asa ca... Zis si facut! Vom avea o primavara si o vara extrem de vesele!”, a spus Cabral.


Toti romanii care vor sa se distreze alaturi de prieteni, dar si de gazda emisiunii, Cabral, sa aiba parte de o experienta inedita si sa castige bani, sunt asteptati sa se inscrie la editiile speciale Ce spun romanii.

Telespectatorii pot urmari cei mai amuzanti concurenti, care au raspunsuri si reactii surprinzatoare, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:00, numai la PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni