• PRO TV
  • Ce spun degetele despre tine! Descopera-ti personalitatea dupa lungimea degetului inelar si a aratatorului

Ce spun degetele despre tine! Descopera-ti personalitatea dupa lungimea degetului inelar si a aratatorului

Ce spun degetele despre tine! Descopera-ti personalitatea dupa lungimea degetului inelar si a aratatorului

Un articol de pe brightside.com le dezvaluie cititorilor cateva dintre secretele ascunse in infatisarea degetelor noastre.

Fiecare deget spune cate ceva despre personalitatea, comportamentul si relatiile tale cu cei din jur. Tot ce trebuie sa faci este compari lungimea degetului aratator cu cel inelar si sa vezi ce caracteristici ti se potrivesc.

A) Oamenii care au degetul inelar mai lung decat aratatorul sunt foarte frumosi, sunt irezitibili, dar sunt mai agresivi decat restul.

B) Persoanele cu degetul inelar mai scurt decat aratatorul au incredere in sine, sunt arogante, le place singuratatea si nu suporta sa fie deranjati in timpul liber. Sunt genul de oameni care apreciaza atentia de la cei din jur.

C) Cei care au degetul inelar egal cu aratatorul iubesc pacea si nu se simt deloc bine atunci cand sunt implicati intr-un conflict. Sunt extrem de oragnizati si se inteleg bine cu toata lumea. Aceste persoane sunt fidele partenerului de cuplu si stiu sa daruiasca tandrete si iubire celor din jur.

 

Here's what your finger length reveals about your personality

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni