• PRO TV
  • Au venit in vizita, dar nu i-au spus despre ce este vorba. Ce se intampla cand femeia isi da seama care este scopul lor

Au venit in vizita, dar nu i-au spus despre ce este vorba. Ce se intampla cand femeia isi da seama care este scopul lor

Au venit in vizita, dar nu i-au spus despre ce este vorba. Ce se intampla cand femeia isi da seama care este scopul lor

Cand un cuplu afla vestea ca familia lor se va mari si ca in curand vor capata statutul de parinti, fercirea este atat de mare incat trebuie sa le spuna tuturor ca traiesc cele mai frumoase momente din viata lor.

In momentul in care le dau vestea cea mare apropiatilor, de cele mai multe ori aleg sa filmeze momentul tocmai pentru a surprinde reactiile, pe care mai apoi sa le pastreze ca amintire. Un cuplu a ales sa ii ofere doua cadouri bunicii lor si sa o instiinteze ca va deveni in curand strabunica.

Pe unul dintre cadouri chiar scria: "Felicitari, esti strabunica", doar ca batranica a inteles ca este o bunica extraordinara si nu a inteles deloc jocul de cuvinte: "great-grandma" - "a great grandma".

Pentru ca nu intelegea de ce toata lumea ii repeta cat de buna este ea ca bunica, femeia chair a intrebat la un moment de ce insista toti pe acest subiect: "Cat de extraorinara pot sa fiu?". Imediat ce isi da seama ce au vrut sa spuna cei din jurul ei, nu a mai putut sa isi controleze reactia si le-a oferit celor din jur un moment pe care nu il vor uita prea curand.

Source: A Great Grandmother Becomes A GREAT Grandmother by AFV on Rumble

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni