• PRO TV
  • Dupa 3 probe grele, Mircea N. Stoian a reusit sa isi elimine adversarul. Dezamagirea s-a citit pe chipul unor concurenti

Dupa 3 probe grele, Mircea N. Stoian a reusit sa isi elimine adversarul. Dezamagirea s-a citit pe chipul unor concurenti

Dupa 3 probe grele, Mircea N. Stoian a reusit sa isi elimine adversarul. Dezamagirea s-a citit pe chipul unor concurenti

Mircea N. Stoian a fost in centru atentiei la Ferma Vedetelor in aceasta saptamana. Concurentul si-a petrecut ultimele zile in postura de Servitor, iar Marcel Toader l-a desemnat si primul Duelist al saptamanii.

Dupa aflarea deciziei, concurentii au fost curiosi sa afle pe cine va alege Mircea N. Stoian sa ii fie adversar intr-un duel de foc. Concurentul a marturisit ca isi doreste sa castige aceasta provocare si ca "se va folosi de toate trucurile in materie de manipulare si diversiune pe care le cunoaste". Mai mult, jurnalistul a declarat ca va dat totul pentru a ajunge pana in Semifinala Show-ului. 

Ferma Vedetelor - Marti si Miercuri, de la 20:30, la PROTV!

Concurentul a continuat sa starneasca controverse atunci cand si-a ales adversarul pentru duel. Nimeni nu s-a asteptat ca Mircea sa il aleaga pe Viorel pentru a isi disputa locul in Ferma Vedetelor. Dupa acest moment tensionat, Mircea si-a cerut scuze cu lacrimi in ochi in fata fermierilor pentru toate neplacerile produse, insa clipele emotionante au fost rapid inlocuite de noi momente de tensiune. In ciuda atitudinii vulnerabile, Mircea a cotinuat sa fie acid la adresa lui Benny, iar reactia lui i-a facut pe ceilalti concurenti sa se indoiasca de intentiile sale bune.

Dupa o noapte petrecuta in casute, Viorel si Mircea s-au prezentat in "ring" pentru un duel la care fermierii au asistat cu sufletul la gura. Concurentii au trecut prin trei probe de foc - Cursa polonicelor, Trage adversarul si Lamaia buclucasa - Mircea N. Stoian a fost declarat castigator, in timp ce Viorel a parasit Ferma Vedetelor. 


Ce a declarat Viorel Sipos dupa ce a plecat de la "Ferma Vedetelor". Descarca aplicatia PROTV din Google Apps pentru a vedea Video Exclusiv!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni