• PRO TV
  • Dupa 61 de ani, sotul ei recunoaste ca se uita la alte femei. Motivul pentru care asta o face pe sotia lui sa zambeasca

Dupa 61 de ani, sotul ei recunoaste ca se uita la alte femei. Motivul pentru care asta o face pe sotia lui sa zambeasca

Dupa 61 de ani, sotul ei recunoaste ca se uita la alte femei. Motivul pentru care asta o face pe sotia lui sa zambeasca

La aniversarea a 61 de ani petrecuti impreuna, Gail a aflat ca sotul ei are ochi si pentru alte femei. Iar acest lucru nu a suparat-o deloc, pentru ca adevaratul motiv pentru care Bob face asta este o dovada incredibila de iubire.

Pentru a sarbatori aniversarea lor, Bob a decis sa scrie o scrisoare pe care sa o trimita unei redactii, spre a fi publicata intr-o sectiune dedicata mireselor.  

Bob spune ca deseori citeste sectiunea si se uita la imagini cu femeile mai tinere decat el, pentru ca de fiecare data il conving ca sotia lui este, in continuare, cea mai frumoasa mireasa pe care a vazut-o, scris Littlethings.com.

Bob chiar spune ca a mai vazut doua mirese care au fost aproape de frumusetea sotiei sale, cele doua fiice pe care le au impreuna. 

"Uneori este colpesitor si simt ca nu ma pot ridica la inaltimea la care el ma vede", spune Gail, insa partenerul ei de viata o contrazice, zicandu-i ca nu se afla la acel nivel, ci chiar il depaseste cu mult.


Relatia celor doi soti poate fi considerata un adevarat exemplu pentru toate cuplurile iar declaratiile pe care Bob i le face sotiei sale sunt demne de toata lauda.

Tie cum ti se par cei doi?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni