• PRO TV
  • Fanele lui Charlie Hunnam, innebunite de gelozie. Au atacat-o dur pe iubita lui. Cum arata femeia pe care nu o plac

Fanele lui Charlie Hunnam, innebunite de gelozie. Au atacat-o dur pe iubita lui. Cum arata femeia pe care nu o plac

Fanele lui Charlie Hunnam, innebunite de gelozie. Au atacat-o dur pe iubita lui. Cum arata femeia pe care nu o plac

Fanele adevarate ale seriei "Fifty Shades of Grey" stiu ca cel care trebuia sa fie exoticul domn Grey este actorul britanic Charlie Hunnam. Starul cu trup perfect are o iubita pe masura, care trezeste insa gelozie in randul admiratoarelor.

In urma cu putin timp, fanele celui care ar fi trebuit sa joace rolul lui Christian Grey in seria "50 Shades" au lansat un atac dur la adresa Morganei McNelis, iubita lui de 11 ani. Un numar considerabil de doamne si domnisoare a scris insulte pe pagina tinerei designer, ceea ce l-a infuriat pe actor.

Vazand cat de dure sunt fanele cu iubita lui, starul si-a rugat o amica sa publice un mesaj in care le-a rugat sa inceteze: "Daca vreti sa vorbiti prostii, vorbiti prostii despre mine si lasati-o in pace pe ea".

El a spus ca Morgana, care ii este alaturi de 11 ani, este cea mai inteligenta, frumoasa si blanda persoana din lume si ca nu isi doreste atentia presei: "Daca ati cunoaste-o asa cum o cunosc eu, v-ati da seama ca va comportati prosteste".

"Morgana este femeia pe care o iubesc si langa care mi-am petrecut ultimii 11 ani din viata. Sper ca si urmatorii 60 sa fie tot alaturi de ea. Mi-a fost loiala si m-a sustinut inca dinainte sa devin celebru si bogat. De ce ati vrea sa o atacati pe ea daca ma admirati pe mine?"

Iata cum arata partenera unuia dintre cei mai sexy barbati din showbizul american:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni