• PRO TV
  • Dovada ca nu si-a pierdut farmecul, in ciuda dramelor prin care a trecut. Cat de frumoasa e Angelina fara machiaj

Dovada ca nu si-a pierdut farmecul, in ciuda dramelor prin care a trecut. Cat de frumoasa e Angelina fara machiaj

Dovada ca nu si-a pierdut farmecul, in ciuda dramelor prin care a trecut. Cat de frumoasa e Angelina fara machiaj

Angelina Jolie a renuntat la viata glamuroasa de la Hollywood pentru a da o mana ajutor refugiatilor sirieni, blocati in Grecia, dupa ce Macedonia si-a inchis granitele. In calitatea sa de emisar al Inaltului Comisariat al ONU pentru Refugiati, actrita a vizitat portul Pireu, din apropiere de Atena, unde s-a intalnit cu peste 4.000 de oameni.

Cu parul prins in coada, imbracata simplu in pantaloni si cu un tricou, vedeta si-a facut aparitia in portul grecesc insotita de oficiali ai Comisariatului ONU pentru Refugiati si inconjurata de reprezentanti ai presei. Actrita a stat de vorba aproximativ 30 de minute cu reprezentanti ai ONU si cu cativa refugiati sirieni si irakieni intr-o cladire a portului. 

La plecarea vedetei, in pofida masurilor de precautie luate de anturajul sau, cateva zeci de jurnalisti, cameramani si fotoreporteri au fortat cordonul de securitate instalat de politie pentru a ajunge la actrita. Aceasta a refuzat sa discute cu presa si s-a indreptat spre masina cu care a venit. 

Dupa vizita din port, Angelina Jolie a avut o intalnire cu prim-ministrul Greciei, Alexis Tsipras. Actrita a ales pentru aceasta intalnire o tinuta simpla, dar eleganta - a imbracat o little black dress, si a avut un machiaj minimalist. In ciuda problemelor prin care a trecut, Angelina Jolie ramane aceeasi vedeta frumoasa si naturala. Actrita i-a impresionat pe oficialii greci cu simplitatea sa.

"Sper ca prezenta Angelinei Jolie va duce la deschiderea granitei. Se face deja o luna de cand am ajuns in Grecia si doresc sa trec frontiera si sa merg in Germania", a declarat pentru AFP unul dintre refugiati, Bichal, un sirian in varsta de 23 de ani, originar din Alep. 

Macedonia, tara vecina cu Grecia, si-a inchis frontiera la 7 martie, decizie ce a dus la blocarea a mii de refugiati in Grecia. 

Inainte de a sosi la Atena Angelina Jolie a fost in Liban unde a vizitat tabara de refugiati de la Bekaa. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni