• PRO TV
  • Din ce in ce mai indrazneata. Bella Thorne, pictorial hot in costum de baie pe plajele din Malibu

Din ce in ce mai indrazneata. Bella Thorne, pictorial hot in costum de baie pe plajele din Malibu

Din ce in ce mai indrazneata. Bella Thorne, pictorial hot in costum de baie pe plajele din Malibu

Bella Thorne este una dintre cele mai admirate adolescente din showbiz, impresionand cu frumuseta, carisma si stilul sau vestimentar. Frumoasa roscata a fost surprinsa de paparazzi in urma cu putin timp la plaja, iar imaginile sunt senzationale.

Imbracata intr-un costum de baie dintr-o bucata, tanara a profitat de vremea frumoasa, si-a fixat bronzul si a facut un pictorial sexy, fara sa neglijeze insa nici activitatile sportive.

Ea s-a balacit putin in valaurile oceanului, sub atenta supraveghere a fotografilor, care au imortalizat-o din toate unghiurile.

Tanara a impesionat cu fizicul sau fara niciun cusur, cu abdomen plat, picioare lungi si tonifiate, dovada ca orele petrecute la sala, dar si relaxarea de la plaja au ajutat-o.

De altfel, Bella pare ca a luat in seama sfaturile fanilor, care i-au recomandat sa manance mai bine si sa faca sport, intrucat in urma cu un an era mult mai slaba si le oferea un exemplu negativ fanelor mai mici care voiau sa o imite si sa arate ca ea. Iata cum s-a distrat tanara in Malibu:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni