• PRO TV
  • Gestul neasteptat pe care Ariel Winter l-a facut pentru Kim Kardashian. Cum arata "ratusca cea urata" din Modern Family

Gestul neasteptat pe care Ariel Winter l-a facut pentru Kim Kardashian. Cum arata "ratusca cea urata" din Modern Family

Gestul neasteptat pe care Ariel Winter l-a facut pentru Kim Kardashian. Cum arata "ratusca cea urata" din Modern Family

Ariel Winter a fost una dintre vedetele care au aparat-o pe Kim Kardashian dupa ce a postat un selfie nud pe contul de Instagram.

Starul din Modern Family a continuat aceasta actiune, iar in urma cu o zi a publicat pe o retea de socializare o imagine in care apare imbracata doar in costum de baie, din dorinta de a le arata admiratorilor ca este multumita de felul in care arata.

La cateva zile dupa ce i-a luat apararea lui Kim, vedeta de reality show i-a trimis un buchet de flori si o felicitare pentru a-i multumi pentru gestul facut.

La inceputul anului, tanara de 18 ani a anuntat ca si-a facut o operatie de micsorare a sanilor, de la 32F si 32D. "Ma simt ca o persoana noua", a spus eu pentru reporterii revistei Glamour. 

Ariel a povestit ca marimea bustului ei s-a dovedit o problema atat in viata de zi cu zi, dar si in timpul filmarilor. Dincolo de durerile de gat si de spate pe care le simtea constant, actrita a povestit cum realizatorii serialului "Modern Family" erau nevoiti de multe ori sa o imbrace in haine largi sau sa o incorseteze pentru a oferi aspectul potrivit pentru personaj.

 

For #springbreak or nah?

A video posted by Ariel Winter (@arielwinter) on

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni