• PRO TV
  • A vazut o mama cu bebelusul sau intrand in magazin si a realizat pe loc ce urma sa se intample

A vazut o mama cu bebelusul sau intrand in magazin si a realizat pe loc ce urma sa se intample

A vazut o mama cu bebelusul sau intrand in magazin si a realizat pe loc ce urma sa se intample

Camerele de supraveghere ale acestui magazin din Arvada, Colorado, au surprins un moment complet neasteptat. Imaginile inregistrate arata cum reactia vanzatoarei de acolo a dus la salvarea unei mame si a bebelusui sau.

Femeia de la casa de marcat a observat cand o tanara a intrat in magazin tinand in brate un bebelus. Mama si copilul s-au apropiat de tejghea iar vanzatoarea si-a dat seama pe loc ca ceea ce urma sa se intample punea mica familie in pericol.

Tanara care venise la cumparaturi parea sa aiba miscari necontrolate si deloc obisnuite, iar asta a determinat-o pe cealalta femeie sa ii ia rapid bebelusul din brate. Mai mult, vanzatoarea a incercat sa o tina pe tanara carre urma sa aiba o criza, pentru a o impiedica sa cada.

Se pare ca mama copilului avea o problema de sanatate care a facut-o sa se prabuseasca la pamant brusc, iar prezenta vanzatoarei a fost singurul lucru care a ajutat ca bebelusul sa nu cada odata cu mama sa.

Atat mama cat si cel mic sunt acum in stare buna, scrie Littlethings.com, datorita gestului vanzatoarei, care poate fi considerata o eroina.

Vezi imaginile:


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni