• PRO TV
  • A crezut ca a primit un cadou, dar sotia i-a daruit un test de sarcina pozitiv. Reactia barbatului i-a emotionat pe toti

A crezut ca a primit un cadou, dar sotia i-a daruit un test de sarcina pozitiv. Reactia barbatului i-a emotionat pe toti

A crezut ca a primit un cadou, dar sotia i-a daruit un test de sarcina pozitiv. Reactia barbatului i-a emotionat pe toti

Momentul in care un partenerii afla ca vor deveni parinti se numara printre cele mai importante momente din viata de cuplu.

O sarcina este un pas important in viata de familie, un moment nepretuit, care cu siguranta le va schimba viata viitorilor parinti. Cand o femeie afla ca este insarcinata, bucuria este mare, dar in acelasi timp incep planurile pentru a face marele anunt.

Pentru a anunta viitorul tatic ca numarul membrilo familiei se va mari, mamica are o multime de variante la indemana, iar de cele mai multe ori acest anunt se poate transforma in ceva intr-un video viral daca reactia este surprinsa pe camera de luat vederi. 

Viitoare mamica din materialul video de mai jos s-a asigurat din timp ca va surprinde in imagini reactia sotului ei. Aceasta a lasat pe canapeaua din sufragerie o punga de cadou si l-a lasat pe el sa descopere ce se afla in interior. 

Nerabdator, tanarul a inceput sa caute prin punga ca sa vada surpriza pe care i-a pregatit-o partenera sa, dar lucrurile nu au fost atat de simple pe cat pareau la inceput. Dupa ce a scos toate hartiile din punga si petalele de trandafiri, a gasit in sfarsit si testul de sarcina care il anunta ca trebuie sa inceapa sa se pregateasca pentru rolul de tatic. 

Vestea i-a adus lacrimi in ochi barbatului! Reactia lui este demna de urmarit.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni