• PRO TV
  • Are numai 3 ani, dar a cucerit o lume intreaga cu miscarile ei! Ce face la ea in platoul emisiunii lui Ellen DeGeneres

Are numai 3 ani, dar a cucerit o lume intreaga cu miscarile ei! Ce face la ea in platoul emisiunii lui Ellen DeGeneres

Are numai 3 ani, dar a cucerit o lume intreaga cu miscarile ei! Ce face la ea in platoul emisiunii lui Ellen DeGeneres

La fel ca in toate sporturile si in gimnastica ai nevoie de multi ani de antrenamente pentru a deveni un profesionist, dar este important de mentionat ca inceputul este cel care conteaza cel mai mult.

Perseverenta este cheia succesului in sport, iar micuta din filmuletul de mai jos demonstreaza ca varsta nu conteaza foarte mult atunci cand stii ce iti doresti si iti place cu adevarat ceea ce faci.

Desi are numai trei ani, fetita este atat de talentata incat chiar si cele mai complicate miscari ii ies perfect. Emma Rester a fost invitata in emisiunea lui Ellen DeGeneres si si-a aratat abilitatile asa cum a stiut ea mai bine. 

Dupa ce le-a demonstrat tuturor ce exercitii stie sa faca, fetita i-a cucerit pe toti cu cu zambetul ei. Mama Emmei a fost si ea in platoul emisiunii, dar nu a ajutat-o cu nimic pe talentata gimnasta. Cu multa pasiune pentru ceea ce face si cu mult talent, cu siguranta vom auzi de Emma si peste cativa ani.

Iti place micuta Emma? 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni