• PRO TV
  • Imagine rara cu Jennifer Lopez si mama ei. Cum arata cea care i-a dat viata uneia din cele mai sexy femei din lume

Imagine rara cu Jennifer Lopez si mama ei. Cum arata cea care i-a dat viata uneia din cele mai sexy femei din lume

Imagine rara cu Jennifer Lopez si mama ei. Cum arata cea care i-a dat viata uneia din cele mai sexy femei din lume

Daca J.Lo e renumita pentru veleitatile ei artistice, Guadalupe Rodriguez, mama cantaretei, este cunoscuta pentru pasiunea pentru jocurile de noroc si pentru ca a castigat 2.4 milioane de dolari la ..."pacanele" :) 

Jennifer si Guadalupe nu sunt prea des surprinse impreuna, asa ca mare le-a fost mirarea paparazzilor sa le "prinda" in oras, plimbandu-se pe strazile din Malibu. Potrivit angajatilor publicatiilor mondene, cele doua au luat masa impreuna in celebrul restaurant Nobu si au petrecut timp de calitate mama-fiica.

Imbracata intr-o rochie cu imprimeu negru si alb, mama lui Jennifer a incercat sa ii ignore pe paparazzi si a schimbat cateva cuvinte cu fiica ei in momentul in care a observat ca atat ea, cat si artista, sunt fotografiate. De cealalta parte, diva latino a parut ingrijorata si a uimit prin simplitatea de care a dat dovada din punct de vedere vestimentar.

Daca in mod normal poarta haine mulate chiar si in zilele obisnuite ale vietii ei, de data aceasta ea a imbracat un tricou alb, peste care a pus un poncho. In blugi si cu ochelarii de soare la ochi, vedeta a fost greu de recunoscut. Iata insa instantaneele pe care paparazzi au reusit totusi sa le surprinda:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni