• PRO TV
  • Sorana a luat decizia fara sa stea prea mult pe ganduri. Cine este primul duelist al saptamanii

Sorana a luat decizia fara sa stea prea mult pe ganduri. Cine este primul duelist al saptamanii

Sorana a luat decizia fara sa stea prea mult pe ganduri. Cine este primul duelist al saptamanii

Aventurile concurentilor au continuat si in acesta saptamana la "Ferma Vedetelor" si noi provocari si surprize i-au uimit pe cei 7 concurenti ramasi in concurs.

Dupa ce a fost eliminata din concurs, AMI si-a indeplinit ultima sarcina din ferma si anume a desemnat cine este noul Fermier al saptamanii. "Piscotel", asa cum o alintau concurentii", a hotarat ca Sorana sa preia conducerea, o decizie la care multi nici nu se gandeau.

Sorana si-a intrat rapid in drepturi si a ales imediat Servitorii saptamanii. Maria si Mircea au fost desemnati sa imbrace vestele negre in aceasta saptamana, pentru ca mai apoi toata lumea sa se apuce de treaba si sa indeplineasca sarcinile trasate de Nea Rata.

Tot Sorana a fost cea care a ales si primul duelist si, fara sa stea prea mult pe ganduri, vedeta l-a numit pe Mircea N. Stoian, care a fost deja de patru ori la duel si eliminat o data din ferma. 

Imediat dupa ce a aflat ca este propus din nou spre eliminare, Mircea a inceput sa arunce cu amenintari si a marturisit ca fermierul pe care il va alege sa ii fie adversar la duel este o persona care nu i-a intrat prea mult in gratii si cu care are ceva de impartit: "Este un duel pe viata si pe moarte", a mai adaugat el.

Nu rata editia "Ferma Vedetelor" de MIERCURI. De la 20:30, aflam cine sunt duelistii si cine paraseste ferma cipriota! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni