• PRO TV
  • Mircea N. Stoian a abandonat lupta la Ferma vedetelor!

Mircea N. Stoian a abandonat lupta la Ferma vedetelor!

Mircea N. Stoian a abandonat lupta la Ferma vedetelor!

Ieri seara, Ferma vedetelor a adus in fata telespectatorilor o editie plina de surprize. Duelul i-a adus in arena pe Mircea N. Stoian si Paul Ipate, un adversar la care fermierii nu se asteptau, insa Mircea s-a simtit nevoit sa abandoneze lupta pentru titlul de Fermierul anului din cauza unor probleme de sanatate.  

Editia de ieri seara a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita de peste 1.9 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 - 22:29. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 22:19, a reunit aproximativ 2.5 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 9.7 puncte de rating si 25.2% share, in timp ce televiziunea de pe locul doi a inregistrat 7.4 puncte de rating si 19.2% share.

Dimineata fermierilor a inceput cu o serie de comentarii la adresa fermierului sef, Sorana: “Nu inteleg de ce trebuie sa fiu asa comentata, asa a inceput ziua!”. Piratii Vasile Calofir, Elena Lasconi, Denis Stefan si Roxana Nemes s-au apucat de treaba si au incercat sa ajute cu tot ce este nevoie, dar si sa afle care este atmosfera in ferma pentru a reusi sa se integreze. 

Nea Rata le-a adus fermierilor ce au cerut pentru a-si termina sarcinile, insa la inspectie ei au reusit sa obtina doar opt arginti pentru toata munca depusa. Dupa plecarea lui Nea Rata, fermierii au profitat de un moment de relaxare si s-au impartit in grupuri pentru a face planuri si strategii, insa intrebarea de pe buzele tuturor a fost: pe cine va alege Mircea la duel?.

Raspunsul a venit o data cu intrarea Iuliei in ferma, iar decizia lui Mircea de a-l alege pe Paul la duel i-a luat prin surprindere pe toti: „Decizia mea este scrisa aici pe foaie!”, a spus el. Paul a recunoscut ca: „Imi doream foarte mult sa ajung la duel, indiferent cine ar fi fost adversarul!”.

Dupa plecarea celor doi duelisti la casutele izolate, atmosfera in ferma a degenerat de la o farfurie goala, iar scandalul a izbuncit intre Marcel si Sorana, facand-o pe aceasta sa renunte la mancare. Noaptea nu a fost, de aceasta data, un sfetnic bun. A doua zi a urmat un show de proportii. Octavian si Marcel nu s-au mai putut abtine si au dat frau liber frustrarilor acumulate in ferma: „In fata nevestei te simti barbat, nu?”, a spus Octavian, iar Marcel a ripostat: „Vrei sa iti pun masa asta in cap?”. Spiritele au fost calmate de Nea Rata, dupa ce tensiunea a atins cote maxime. 

Mircea si Paul au intrat increzatori in arena duelistilor, unde au fost intampinati cu incurajari de colegii lor. La prima proba, muta scandura, cei doi au trebuit sa transfere 10 oua in cos, avand la dispozitie un traseu la inaltime pe care l-au putut parcurge doar mutand scandura pe care puteau merge. Cel care a reusit sa mute primul ouale a fost Paul, castigand astfel prima proba. 

La cea de-a doua proba, taie scandura, cei doi adversari au trebuit sa taie scandura, unul de sub altul. Efortul fizic si epuizarea si-au spus cuvantul pentru Mircea, care avea de ceva timp probleme cu umarul. Acesta i-a surprins pe toti cand, din cauza durerilor, a fost nevoit sa abandoneze competitia: „Sanatatea mea e mai importanta!”.  

Saptamana viitoare, aventurile de la Ferma vedetelor vor putea fi urmarite, luni, marti si miercuri, de la 20:30. Pe cine a lasat Mircea fermierul saptamanii, dar si cum se vor dezvolta relatiile pline de tensiune dintre concurenti, ramane de vazut, numai la PRO TV. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni