• PRO TV
  • Camerele l-au surprins pe sofer in timp ce consuma alcool. Reactia femeii de pe bancheta este ACUM virala

Camerele l-au surprins pe sofer in timp ce consuma alcool. Reactia femeii de pe bancheta este ACUM virala

Camerele l-au surprins pe sofer in timp ce consuma alcool. Reactia femeii de pe bancheta este ACUM virala

Cel mai mare cosmar al pasagerilor este sa vada soferul masinii in care se afla ca se afla sub influenta alcoolului. Teama cea mai mare te cuprinde atunci cand iti dai seama ca din inconstienta nu isi da seama ca pune in pericol atat viata ta, cat si pe a lui, dar si vietile celorlalti participanti la trafic. 

In filmuletul de mai jos este prezentat un experiment social pe aceasta teama, dar si pentru a intelege ca atunci cand credem ca nu putem sa facem nimic ca sa il oprim exista mereu o varianta care sa ne scape de problema. Chiar daca este vorba despre un experiment social, singurul care joaca un rol este soferul, care nu este sub influenta bauturilor alcoolice, doar le lasa impresia pasagerilor lui ca este atat de inconstient incat nu ii pasa ca bea la volan.

Majoritatea oamenilor au acceptat situatia si s-au aratat mai deranjati de faptul ca bea la volan, decat sa isi foloseste telefonul mobil in timp ce se afla la volan. Cand soferul se prefacea ca bea, oamenii i-au cerut sa traga pe dreapta, dar nu au fost deloc deranjati atunci cand nu era atent la condus, desi toata lumea stie ca se pot intampla lucruri la fel de grave in ambele situatii.

Tu ce parere ai? Care este reactia ta?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni