• PRO TV
  • Doi prieteni si-au disputat locul in Ferma Vedetelor. Ce s-a intamplat la finalul confruntarii a luat pe toata lumea prin surprindere

Doi prieteni si-au disputat locul in Ferma Vedetelor. Ce s-a intamplat la finalul confruntarii a luat pe toata lumea prin surprindere

Doi prieteni si-au disputat locul in Ferma Vedetelor. Ce s-a intamplat la finalul confruntarii a luat pe toata lumea prin surprindere

Au decis sa mearga impreuna la duel. Octavian Strunila a ales sa se dueleze pentru titlul de Fermierul Anului cu Paul Ipate, confidentul si prietenul sau cel mai bun la Ferma Vedetelor.

Daca pentru unii a fost un duel anuntat, pentru Maria si Marcel alegerea lui Octavian Strunila a fost una surprinzatoare, jumatatea masculina a familiei Toader fiind dispusa sa intre la duel alaturi de actor. Bazandu-se pe forta fizica, Marcel a declarat ca Octavian Strunila nu ar fi avut nicio sansa in fata lui intr-o lupta directa. 

"La barbati nu am vazut niciun duel cu adrenalina", a declarat Maria Constantin referitor la posibilitatea unui duel intre Octavian Strunila si sotul sau. 

Paul Ipate a preconizat ca va merge la duel alaturi de Octavian Strunila, iar confruntarea s-a transformat astfel intr-o lupta intre doi prieteni de suflet. 

Cu zambetul pe buze si pusi pe glume, Paul si Octavian au pasit in arena cu entuziasm si le-au dedicat concurentilor o melodie compusa special pentru momentul duelului


In momentul in care Elena Lasconi a batut gongul de incepere al duelului, fermierii au asistat la o lupta iesita din tipare, o confruntare haioasa, care a starnit amuzamentul tuturor. 

Daca prima proba (Gaseste Banutul) a fost castigata de Paul Ipate, in cea de-a doua proba (Cara cate poti) Octavian Strunila si-a demonstrat abilitatile si, in uralele si hohotele de ras ale vedetelor aflate pe margine, si-a adjudecat titlul de castigator. 



Runda a treia s-a dovedit a fi cea mai complicata dintre toate. Numita "Jugul", aceasta proba a testat forta celor doi concurenti, dar si rezistenta la efort. Dupa indelungi incercari, Paul Ipate a fost desemnat castigatorul rundei, dar si al duelului. 


La aflarea rezultatului final, tristetea s-a asternut repede atat pe chipul lui Paul, cat si pe cel al fermierilor aflati in public. "Imi pare rau ca am castigat!", a spus Paul cand a realizat cu adevarat care sunt repercursiunile victoriei sale. 

Din fericire, Iulia Vantur a venit cu o solutie salvatoare. Intr-o plimbare alaturi de Nea Rata, Sorana a primit un talisman a carui semnificatie concurentii au aflat-o la finalul duelului. Cadoul lui Nea Rata ii permite posesorului sa salveze un concurent din postura de eliminat. 


La aflarea vestii, Sorana nu a stat nicio secunda pe ganduri si i-a oferit lui Octavian sansa de a isi continua drumul in competitie. Odata cu aceasta decizie curajoasa, bucuria si cheful de glume au revenit in Ferma Vedetelor. 

Ne vedem MARTI si MIERCURI de la 20:30, la PROTV! Ferma Vedetelor - Alta tara, alta distractie!  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni