• PRO TV
  • Transformare totala pentru Octavian Strunila. A renuntat la barba si a devenit subiect de glume pentru concurenti

Transformare totala pentru Octavian Strunila. A renuntat la barba si a devenit subiect de glume pentru concurenti

Transformare totala pentru Octavian Strunila. A renuntat la barba si a devenit subiect de glume pentru concurenti

Octavian Strunila continua sa fie unul dintre cei mai amuzanti si optimisti concurenti din Ferma Vedetelor. Actorul s-a oferit sa fie Servitorul acestei saptamani si a primit cu zambetul pe buze de la Elena Lasconi rolul de Prim Duelist.

Ajuns la duel, Octavian Strunila s-a gandit sa treaca si printr-o schimbare totala de look. Actorula reusit sa obtina de la Nea Rata o lama de ras si s-a barbierit pentru prima oara de la venirea in Ferma Vedetelor.

Asa cum era de asteptat, intregul ritual de infrumusetare a fost acompaniat cu umor si glume, iar la final, reactiile concurentilor au fost pe masura transformarii actorului. 

Ferchezuit, parfumat si "mai tanar cu 10 ani", Octavian Strunila si-a aratat noua fata in bucataria Fermei Vedetelor, moment in care rasetele si glumele au curs in valuri. 

"Numai nasul a ramas de tine", a spus Nea Rata. "Doamne, Strunila! Nu te-am vazut in viata mea asa!", a completat si Lili Sandu.

De departe, reactia lui Paul Ipate a fost cea mai amuzanta. Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Strunila la Ferma Vedetelor, Paul a fost luat prin surprindere de noua imagine a lui Octavian. Vezi in materialul video ce a spus Ipate cand a realizat ca Strunila a renuntat complet la barba.

Ferma Vedetelor - Alta tara, alta distractie! Miercuri, de la 20:30, numai la PROTV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni