• PRO TV
  • Marcel Toader, eliminat in doua probe de la Ferma Vedetelor! Vezi declaratia exclusiva

Marcel Toader, eliminat in doua probe de la Ferma Vedetelor! Vezi declaratia exclusiva

Marcel Toader, eliminat in doua probe de la Ferma Vedetelor! Vezi declaratia exclusiva

"E bine sa iti mai amintesti cateodata ca omul e un animal periculos!” sau „O sa fie un duel pe cinste, cel mai bun va castiga!”, acestea au fost cateva dintre gandurile cu care cei doi duelisti, Marcel Toader si Paul Ipate, au plecat la lupta pentru a continua aventura catre titlul de fermierul anului. Dupa doua probe atipice, Marcel a pierdut duelul in fata lui Paul si a parasit Ferma vedetelor.

Editia de ieri seara a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, fiind urmarita de peste 1.8 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:27 - 21:26. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 20:58, a reunit aproximativ 2.4 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 9.6 puncte de rating si 24.2% share, in timp ce postul clasat pe locul doi a obtinut 6.9 puncte de rating si 17.3% share. 

Fermierii au plecat cantand spre arena duelului si i-au intampinat pe duelisti cu voie buna. Paul, numit si inteleptul fermei, a tinut sa le citeasca colegilor cateva cuvinte, inainte de duel, menite sa le aduca aminte putin de sufletul lor. Mesajul a emotionat-o pe Sorana pana la lacrimi si a determinat-o sa se impace cu Maria. 

Gongul a anuntat inceperea primei probe, Ceasul, la care cei doi au trebuit sa gaseasca pietrele cu litere pentru a compune pe tabla doua cuvinte: Ferma vedetelor. Literele au fost impartite in mai multe tavi, de-a lungul unui traseu suspendat ce semana cu un ceas. A fost o lupta de rapiditate si noroc, in care Paul a avut sansa de partea sa. El a reusit sa formeze primul cuvintele si sa sune clopotelul. 


Cea de-a doua proba, Statuile, a fost si cea decisiva. Cei doi au trebuit sa stea nemiscati pe cate o piramida, intr-un picior, tinand in fiecare mana cate o lingura cu un ou. Ei au trebuit sa tina mainile la nivel orizontal si nu au avut voie sa schimbe piciorul de sprijin. Aceasta proba a fost un adevarat test de concentrare, de rezistenta fizica si psihica, ce a creat o tensiune greu de descris pentru fermierii din gradena. In timp ce fermierii se rugau si priveau in ring cu ochii plini de emotie, cei doi duelisti au reusit sa reziste peste 27 de minute in aceeasi pozitie. Marcel s-a dezechilibrat si a cazut de pe piramida, pierzandu-si locul in ferma: „In cele 27 de minute, eu nu am spus decat Tatal nostru!”, a declarat Maria.


Dupa durerea infrangerii, Marcel si Maria au trecut si prin durerea despartirii: „A fost o luna de miere superba! Am slabit, aratam perfect! Plec de aici cu alte ganduri. Acum vreau sa renunt la Bucuresti, sa ma retrag undeva la tara ca e frumos, aer curat!”, a declarat el, iar Maria, cu lacrimi in ochi, a completat: „O sa fie foarte greu! Nu o sa aiba cine sa ma trezeasca dimineata!”.

Intorsi in ferma, cei ramasi s-au apucat de treaba: lemne pentru foc, aducerea animalelor, cina, insa nu inainte de a se bucura de rezultatele duelului. Paul a marturisit ca puterea pentru acest duel a venit din gandurile catre tatal sau si energia pozitiva, o calatorie spirituala in care este tot timpul insotit de un fluture ce ii este alaturi inca de cand a murit tatal sau. 

Saptamana viitoare, marti, de la 20:30, telespectatorii vor vedea cum se pregatesc fermierii pentru sarbatoarea Pastelui. Ei vor avea parte si de o mare surpriza: un concurent se intoarce in ferma! Pe cine a lasat Marcel fermierul saptamanii, cine vor fi ce doi servitori, dar si cine va castiga bataia cu apa iscata in Ferma vedetelor ramane de vazut, numai la PRO TV. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni