• PRO TV
  • Un singur loc in finala si trei concurenti la proba eliminatorie. Mihaela si Adrian au parasit "Bake Off Romania" inainte de marea finala

Un singur loc in finala si trei concurenti la proba eliminatorie. Mihaela si Adrian au parasit "Bake Off Romania" inainte de marea finala

Un singur loc in finala si trei concurenti la proba eliminatorie. Mihaela si Adrian au parasit "Bake Off Romania" inainte de marea finala

Cinci concurenti au intrat in Semifinala "Bake Off Romania" si au incercat sa isi demonstreze aptitudinile pentru a-si ocupa un loc in marea finala. 

Acestia au facut fata unor noi provocari si s-au luptat pentru cursa de "Cel mai bun cofetar amator din Romania" si marele premiu de 25 000 de euro.

"La vie en rose" a fost tema acestei editii, iar Alex, Simona si Tudor au urmarit pas cu pas modul in care Mihaela, Irina, Adrian, Dan si Robert s-au adaptat la retetele frantuzesti. 

Invitatul de seama in Semifinala Bake Off Romania a fost Ambasadorul Frantei in Romania, François Saint-Paul, care le-a oferit concurentilor o provocare ce nu putea lipsi din examenul concurentilor ramasi in competitie. Mihaela, Irina, Adrian, Dan si Robert au avut de adaptat la proba de creativitate faimosul ecler. Acest preparat trebuia sa se incadreze in tema zilei.

Mihaela, Robert si Adrian sunt cei trei concurenti care au intrat la proba eliminatorie, fiind in pericol sa paraseasca cortul "Bake Off Romania". Singurul care ii poate salva este preparatul lor. Fiecare dintre ei s-a straduit sa reinterpreteze cat mai bine celebrul croissant.

Un singur loc in marea finala si trei concurenti care si-l doresc. Asa poate fi descrisa proba eliminatorie din Semifinala. Dupa ce si-au ales ingredientele, cei trei au dat tot ce au avut mai bun pentru a intra in gratiile juratilor.

Dupa ce au gustat preparatele, Alex, Simona si Tudor au decis ca cel care merita un loc in marea finala alaturi de Dan si Irina este Robert.

Bake Off Romania - MAREA FINALA - LUNI, de la 20:30, la PROTV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni