• PRO TV
  • Saveta Bogdan a revenit in Cipru! Denis Stefan a preluat in aceasta saptamana conducerea la Ferma vedetelor 

Saveta Bogdan a revenit in Cipru! Denis Stefan a preluat in aceasta saptamana conducerea la Ferma vedetelor 

Saveta Bogdan a revenit in Cipru! Denis Stefan a preluat in aceasta saptamana conducerea la Ferma vedetelor 

In editia de aseara, telespectatorii au putut urmari aventurile fermierilor romani pe meleagurile insorite ale Ciprului. 

Editia a debutat cu un moment emotionant, in care Marcel ii marturisea Mariei, intr-o scrisoare, dragostea pe care i-o poarta, document care continea si scuze fata de fermierii ramasi in competitie pentru eventualele conflicte.  

Ferma vedetelor a fost urmarita de aproape 1.7 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 - 21:38. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 21:02, a reunit aproape 2 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 8.6 puncte de rating si 20.8% share, in timp ce televiziunea de pe locul doi a obtinut 6.3 puncte de rating si 15.2% share.

Aseara, telespectatorii au putut afla cine este fermierul sef al acestei saptamani, pe care Marcel Toader l-a nominalizat in scrisoarea de ramas bun inainte de a parasi ferma. Numele noului fermier sef este Denis Stefan. Vestea a fost primita cu extrem de multa bucurie de acesta. Imediat dupa, acesta a avut sarcina de a alege cei doi servitori ai saptamanii. Personale nominalizate au fsot Octavian Strunila si Lili Sandu. Mai mult decat atat, Iulia Vantur le-a dat concurentilor sarcina ca de fiecare data cand cocosul canta, barbatii sa mentina aprinsa o faclie calauzitoare. Conform legendelor cipriote, torta trebuie mentinuta aprinsa pe tot timpul noptii.

La finalul editiei, telespectatorii au putut urmari aparitia surpriza a acestei saptamani! Saveta Bogdan a venit pe furis in ferma si a inceput sa le cante concurentilor o melodie populara. Acestia au fost extrem de incantati de aparitia acesteia si de energia pozitiva cu care Saveta i-a intampinat.

Diseara, de la 20:30, telespectatorii vor afla cine sunt duelistii saptamanii, dar si ce surprize le-a pregatit concurentul reintors in ferma! Duminica, de la 20:30, un duel pe cinste va aduce o noua eliminare din competitia pentru titlul de Fermierul anului.

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni