• PRO TV
  • Cupluri celebre care au aparut in videoclipurile propriilor melodii. Cum s-au filmat cei mai sexy iubiti ai momentului

Cupluri celebre care au aparut in videoclipurile propriilor melodii. Cum s-au filmat cei mai sexy iubiti ai momentului

Cupluri celebre care au aparut in videoclipurile propriilor melodii. Cum s-au filmat cei mai sexy iubiti ai momentului

E deja o moda ca vedetele sa apara impreuna in videoclipuri si din ce in ce mai multe cupluri de celebritati apeleaza la acest truc pentru a atrage si mai multa atentie. Iata-i pe cei mai sexy iubiti ai momentului, care au filmat impreuna pentru clipuri muzicale si au avut parte de un succes colosal:

Zayn Malik si Gigi Hadid (Pillowtalk)

Multi spun ca formeaza cuplul momentului. Cei doi i-au impresionat pe toti odata cu lansarea videolipului melodiei Pillowtalk. Zayn a ales sa filmeze impreuna cu iubita lui, Gigi, iar rezultatul a fost unul cool avand in vedere ca ea este considerata unul din topmodelele erei digitale. 


Beyonce si Jay Z (Drunk in love)

Sunt casatoriti din 2008 si au aparut de nenumarate ori impreuna in videoclipuri: Upgrade U, Bonnie & Clyde si Déjà vu sunt numai cateva exemple. Cuplul regal al hip-hop-ului a spart toate recordurile insa cu ultima  aparitie in videoclipul Drunk in love. Desi sunt in mijlocul unui scandal al infidelitatii, Beyonce si Jay Z spun ca lupta pentru casnicia lor si ca se iubesc, indiferent de greutatile prin care au trecut.


Kanye West si Kim Kardashian West (BOUND 2)

A fost piesa anului 2013 si a avut un videoclip pe masura. In imaginile iconice, Kanye conduce o motocicleta si o tine in brate pe Kim, care este imbracata sumar si se misca lasciv. Videoclipul se bucura de 53 milioane de vizualizari pe Youtube. 


Adam Levine si Behati Prinsloo (Animals)

Formeaza cuplul perfect de celebritati - el, star rock, ea, supermodel. Cantaretul merge mereu la evenimentele si prezentarile Ingerasului Victoria’s Secret, asa ca ea i-a intors favoarea, aparand in videoclipul Animals. In imagini, Adam pare ca un pradator care o vaneaza pe frumoasa Behati. 


John Legend si Chrissy Teigen (All of Me)

E o piesa emotionanta cu versuri de o mare insemnatate pentru cuplurile indragostite. Videoclipul e unul pe masura, in care John si sotia lui, Chrissy, stralucesc. Filmarile au avut loc in Italia, cu cateva zile inainte de nunta cuplului.


Meek Mill si Nicki Minaj (All Eyes on You)

Cuplul canta aici alaturi de rapperul Chris Brown, iar videoclipul are aproape 160 milioane de vizualizari pe Youtube. In imagini, Meek Mill si Nicki apar imbratisati, in timp ce isi striga iubirea unul celuilalt.


Lady Gaga si Taylor Kinney (You and I)

Cantareata a declarat ca piesa prezinta iubirea precum o turtura. "Ideea videoclipului este ca atunci cand esti departe de persoana iubita, te simti torturat." Asa ca, in poveste, Lady Gaga pleaca din New York pana in Nebraska pentru a-si recupera iubitul, pe actorul Taylor Kinney, cu care urmeaza sa se casatoreasca anul acesta.


Tyga si Kyle Jenner (Dope’d Up)

Tyga s-a indragostit de Kyle, dar a trebuit sa astepte pana cand fata a implinit 18 ani pentru a filma alaturi de ea in ipostazele pe care si le dorea. Ea a mai aparut inainte in videoclipul pentru piesa Stimulated.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni