• PRO TV
  • A pozat in lenjerie intima si a impesionat pe toata lumea. Cum arata Nicola Griffin, modelul in varsta de 56 de ani

A pozat in lenjerie intima si a impesionat pe toata lumea. Cum arata Nicola Griffin, modelul in varsta de 56 de ani

A pozat in lenjerie intima si a impesionat pe toata lumea. Cum arata Nicola Griffin, modelul in varsta de 56 de ani

A fost numita oficial cel mai in varsta model care a pozat in costum de baie in Sport Illustrated. Nicola Griffin, in varsta de 56 de ani, a impresionat pe toata lumea cu infatisarea sa, dar si cu dezinvoltura de care a dat dovada.

Nicola a aparut apoi in SLINK Magazine, singura revista de fashion plus-size, pozand ca un adevarat star, ajutata de look-ul sau impecabil.

Nicola s-a facut remarcata datorita corpului sau, care desi nu se afla in standardele de frumusete ale modelelor obisnuite, este foarte bine proportionat. In plus, Nicola are o infatisare cu totul aparte datorita parului sau lung si complet carunt, care ii da o frumusete complet diferita fata de a altor modele chiar cu 30 de ani mai tanara decat ea.

"Fetele tinere deschid revistele si sunt influentate foarte tare de standardele de frumusete corporala. Cred ca e bine pentru ele sa vada marimi diferite ale corpurilor femeilor, in asa fel incat sa nu se simta rau in pielea lor pentru ca nu arata ca niste modele.", a declarat Nicola pentru SLINK.




In urma campaniei pe care a facut cu cei de la Sport Illustrated, in trecut, Nicola a declarat ca viata unei femei poate incepe cu adevarat la varsta de 50 de ani si ca shooting-ul poate fi catalogat ca unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-a facut vreodata.

Tu ce parere ai despre imaginile cu modelul de 56 de ani?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni