• PRO TV
  • Face spagatul mai bine decat tatal ei si s-a transformat intr-o aparitie sexy. Cum arata fiica lui Van Damme

Face spagatul mai bine decat tatal ei si s-a transformat intr-o aparitie sexy. Cum arata fiica lui Van Damme

Face spagatul mai bine decat tatal ei si s-a transformat intr-o aparitie sexy. Cum arata fiica lui Van Damme

Bianca Bree, fiica lui Jean-Claude Van Damme, a mostenit pasiunea pentru lumea filmului, dar si cea a sportului, de la tatal sau celebru.

Tanara in varsta de 26 de ani atragea toate bliturile fotografilor inca de la prima sa aparitie alaturi de tatal sau, insa acum s-a transformat cu adevarat intr-o femeie frumoasa, cu un corp care starneste admiratie.

Bianca a fost fotografiata imbracata doar in costum de baie, iar imaginile cu ea vorbesc de la sine. De la fotografiile in care apare stand in spagat, exact ca Jean-Claude, pana la cele in care se relaxeaza pe sezlong sau face exercitii in sala de sport, tanara isi etaleaza corpul aproape perfect.


Orele de antrenament si constructia atletica pe care Bianca le are o fac sa arate extrem de fit, iar trasaturile faciale mostenite de la tatal sau si de la Gladys Portugues, mama sa, intregesc un look cat se poate de impresionant.


De-a lungul scurtei ei cariere artistice, Bianca a jucat in filme chiar alaturi de tatal ei, experienta care a ajutat-o sa devina la fel de remarcata ca fratele ei, Kristopher, care a aparut la randul lui intr-o pelicula, impreuna cu parintele lor.

Tu ce parere ai despre modul in care s-a maturizat fiica lui Van Damme?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni