• PRO TV
  • Si-a infasurat picioarele si abdomenul in folie de plastic si a dormit asa. Ce surpriza a avut dimineata

Si-a infasurat picioarele si abdomenul in folie de plastic si a dormit asa. Ce surpriza a avut dimineata

Si-a infasurat picioarele si abdomenul in folie de plastic si a dormit asa. Ce surpriza a avut dimineata

O multime de persoane isi cauta informatiile necesare in mediul online, motiv pentru care exista deja un numar foarte mare de tutoriale, din care poti invata o multime de trucuri. Acesta este si cazul videoclipului de mai jos, care iese insa din tiparele tutorialelor obisnuite.

Tanara din imagini explica motivul pentru care si-a infasurat picioarele, mai exact coapsele, in folie alimentara, din plastic. Mai exact, tanara demonstreaza cum se poate face acest lucru , pentru a testa rezultatul pe care il lasa asupra pielii sale.

Pentru inceput, ea alege un ulei hidratant pentru corp, in cazul sau uleiul de cocos, dupa care isi  infasoara abdomenul si coapsele in folie. 

Motivul uimitor pentru care acest lucru a devenit deja un trend consta in faptul ca folia te va face sa transpiri, eliminand surplusul de apa din piele, dar mai ales eliminand cantitati semnificative de toxine.

Se pare ca repetarea procesului poate duce chiar la o modificare vizibila a corpului, insa nu la o slabire brusca si vizibila de la prima incercare.

Vezi mai jos videclipul complet:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni