• PRO TV
  • Sorana a parasit Ferma vedetelor dupa o lupta dura cu Elena Lasconi

Sorana a parasit Ferma vedetelor dupa o lupta dura cu Elena Lasconi

Sorana a parasit Ferma vedetelor dupa o lupta dura cu Elena Lasconi

Sorana a luptat cu toate fortele pana in ultimul moment, insa Elena a reusit sa castige doua dintre cele trei probe ale duelului. 

Telespectatorii au putut urmari un duel plin de tensiune, dar si de umor, intre doua prietene, un duel care i-a tinut cu sufletul la gura si pe fermierii din gradena.  

Editia de ieri seara a fost urmarita de peste 1.4 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 - 21:30. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 21:26, a reunit peste 1.8 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 7.4 puncte de rating si 19.2%. 

„Sunt accidentata, dar la duel voi lupta. Si intr-un picior voi lupta!”, „Din momentul acesta, eu lupt pentru fata mea, pentru ca ea are incredere in mine si eu nu vreau sa o dezamagesc!” – acestea au fost devizele cu care Sorana si Elena au plecat catre arena duelului.

Nea Rata a venit in control, iar inspectia nu le-a adus nimic in schimb fermierilor. Augustin, Ionut si Mioara au plecat cu Nea Rata la mare pentru un scurt moment de distractie, insa s-au intors la timp pentru marele duel. 

Odata intrate in arena, Sorana si Elena au inceput sa glumeasca: „Deci e proba in care castiga cine vorbeste mai mult!”, a constatat Paul amuzat. La prima proba, panoul cu potcoave, cele doua au trebuit sa gaseasca sapte potcoave ascunse in fan si sa le puna pe panoul special amenajat. O proba foarte dificila, care a tinut de noroc si care a pus la incercare rabdarea celor doua dueliste, dar si rezistenta fizica. Desi scorul a fost foarte strans, cea care a reusit sa gaseasca prima cele sapte potcoave norocoase si sa castige prima proba a fost Elena. 

Cea de-a doua proba, raspunde si castigi, a testat cunostintele de fermieri ale celor doua. Ele au trebuit sa raspunda la intrebari din cartea fermei si fiecare a avut posibilitatea sa anuleze un punct adversarei, rasturnandu-si in cap o galeata cu un continut surpriza. Prima care a avut curaj sa faca acest lucru a fost Elena, rasturnandu-si in cap o galeata plina cu alge. Scorul strans a determinat-o si pe Sorana sa isi rastoarne in cap o galeata cu portocale, castigand astfel cea de-a doua proba. 

Cea de-a treia proba, laptele cu greutate, a fost si cea mai dificila. Fiecare concurenta a avut o greutate legata de brau. Cele doua au avut provocarea de a umple trei borcane cu lapte dintr-o galeata, folosindu-se doar de un furtun. O proba dura si foarte solicitanta fizic, ce a creat isterie in tribuna printre ceilalti fermieri. O proba de forta, rezistenta si rapiditate, care a fost castigata cu mult efort de Elena. La finalul probei, cele doua adversare s-au imbratisat: „Ai grija de fetele mele ca vin dupa tine!”, i-a spus Sorana adversarei. Despartirea acesteia de prietenele ei a adus multe lacrimi in arena.

„Ma simt bine, mai luminata, mai frumoasa, mai dreapta, cred! Am invatat foarte multe lucruri aici si sincer nu iti trebuie mult sa fii fericit, sa iubesti si sa fii iubit. Trebuie sa ai totul in inima!”, a declarat Sorana. Pierderea Soranei a afectat-o cel mai mult pe Lili, care a recunoscut: „Mi-a plecat un bun prieten de aici. Sunt intr-un moment de vulnerabilitate. Era un om care ma tinea pe linia de plutire!”. 

Ramasi atat de putini in ferma, cei cinci si-au dat seama ca strategiile devin din ce in ce mai complicate, iar asul este in maneca Soranei si in alegerea ei in numirea urmatorului fermier al saptamanii. 

Saptamana viitoare, luni, marti si miercuri, de la 20:30, presiunea va prinde contur. Dintre cei cinci, Paul, Vasile, Lili, Elena si Maria, unul va trebui sa paraseasca ferma. De ce surprize vor avea parte concurentii in saptamana in care unele dorinte se implinesc, dar si pe cine va lasa Sorana fermierul saptamanii ramane de vazut, numai la PRO TV. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni