• PRO TV
  • Transformarea impresionanta prin care a trecut aceasta vedeta. Cat de bine arata acum, la patru ani dupa aceste poze

Transformarea impresionanta prin care a trecut aceasta vedeta. Cat de bine arata acum, la patru ani dupa aceste poze

Transformarea impresionanta prin care a trecut aceasta vedeta. Cat de bine arata acum, la patru ani dupa aceste poze

Chloe Sims se afla in aceasta perioada la Cannes, unde se desfasoara celebrul Festival de Film.

Vedeta de 33 de ani a fost surprinsa de paparazzi in timp ce se relaxa pe yacht-ul lui Robert Tchenguiz, cel cu care se presupune ca britanica are o relatie.

Imbracata intr-un costum de baie roz, format din doua piese, Chloe si-a etalat fizicul de invidiat, bustul generos fiind cel care a iesit in evidenta.

Aparitia vedetei de reality show vine sa confirme faptul ca aceasta a trecut printr-o serie de transformari in sens pozitiv, dupa ce in urma cu aproape trei-patru ani era aproape de nerecunoscut din cauza operatiilor estetice, dovada fiind si fotografiile de la vremea respectiva.

Transformarea lui Chloe Sims este una evidenta, tinand cont ca in urma cu cativa ani aspectul sau era destul de neplacut din cauza excesului de operatii estetice. 

"Am primit pe Twitter peste 1000 de mesaje in care oamenii ma faceau in toate felurile. La finalul primului episod eram in lacrimi. Ma numeau “femeia-barbat” si spuneau despre mine ca sunt falsa din cap pana-n picioare din cauza operatiilor estetice. Nu mi s-a parit corect, pentru ca si restul persoanelor din serial aveau operatii estetice...si poate altii chiar mai multe ca mine”, a povestit Chloe despre inceputurile sale in show-ul TOWIE.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni