• PRO TV
  • A devenit vedeta peste noapte. Cum arata tanara care a refuzat sa isi tunda parul in ultimii 13 ani

A devenit vedeta peste noapte. Cum arata tanara care a refuzat sa isi tunda parul in ultimii 13 ani

A devenit vedeta peste noapte. Cum arata tanara care a refuzat sa isi tunda parul in ultimii 13 ani

Dashik Gubanova este noua atractie a internetului. Conform celor de la BuzzFeed.com, tanara este comparata cu personajul de poveste, Rapunzel, datorita parului extrem de lung.

Incepand cu anul 2003, Dashik a refuzat sa isi mai tunda cositele lungi si ondulate, iar acest lucru i-a adus un val nesperat de popularitate. 

Citeste si: Pare simplu la prima vedere, dar multi au fost pusi in dificultate. Muta doar doua bete de chibrit pentru a rezolva ecuatia matematica

Tanara si-a stabilit si un obiectiv, pe care spera sa il atinga in urmatorii ani. Rusoaica vrea sa isi lase parul sa creasca pana cand ii va atinge degetele de la picioare, moment in care il va tunde si dona. Dashik spera ca din podoaba sa capilara sa poata fi confectionate peruci destinate persoanelor care sufera de diferite afectiuni.

Gubanova a devenit celebra in mediul online atunci cand a inceput sa isi posteze pe contul de Instagram fotografii cu parul sau incredibil de lung. Pana in prezent, rusoaica are peste 120 000 de fani. Fotografiile si videoclipurile sunt cu adevarat impresionate, iar cei care le privesc se grabesc sa ii transfmita tinerei complimentele si aprecierile lor. 

Bineinteles, exista si multi carcotasi care se intreaba cum reuseste Dashik sa isi spele si intretina parul. Unii sunt curiosi sa afle cate ore dureaza pana cand podoaba capilara a tinerei se usuca in totalitate.

Desi planeaza o multime de intrebari si curiozitati cu privire la acest subiect, doua lucri sunt sigure: Dashik Gubanova este mandra de parul sau si isi merita porecla de "Rapunzel".
Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni