• PRO TV
  • Cum sa porti pantaloni scurti fara sa cazi in extreme. Sfaturi pentru o vara sexy

Cum sa porti pantaloni scurti fara sa cazi in extreme. Sfaturi pentru o vara sexy

Cum sa porti pantaloni scurti fara sa cazi in extreme. Sfaturi pentru o vara sexy

Desigur ca tuturor ne-ar placea sa purtam ce vrem si cum vrem, dar cand vine vorba de unele piese vestimentare trebuie sa avem grija. Altfel putem realiza ca am depasit liniile fine care fac diferenta intre sexy si vulgar.  

Cand vine vorba de pantaloni scurti trebuie sa acordam atentie catorva element si cum vara este aproape tine cont de urmatoarele sfaturi.

• Alege o lungime corespunzatoare. Un model prea scurt te poate pune in dificultate, chiar daca ii alegi pentru o cimpla plimbare. Nu poti sti niciodata cu cine te intalnesti sau cum esti nevoita sa-ti schimbi planurile, asa ca te sfatuim sa nu optezi pentru jeansii scurti care lasa la vedere prea mult ci pastreaza acest model pentru atunci cand mergi la plaja.

• Opteaza pentru o marime mai mare decat cea pe care crezi ca ai purta-o. In felul acesta nu ai cum sa o dai in bara. Oricat de indraznet ar fi modelul, nu o sa mai para ca si cand te-ai fi straduit sa-ti arati formele cu orice pret.

• Poarta-i cu incredere! Asigura-te ca iti vin bine de la inceput: orice cusatura care nu e la locul ei va atrage atentia asupra coapselor. Adu-ti aminte ca nu suntem in mijlocul iernii si picioarele tale sunt dezgolite, iar tu nu vrei sa se vada decat ceea ce este in avantajul tau.

Citeste continuarea pe www.perfecte.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni