• PRO TV
  • Clipul care a ajuns viral pe internet. Ce se intampla cu acest bebelus in secunda in care aude melodiile lui Justin Bieber

Clipul care a ajuns viral pe internet. Ce se intampla cu acest bebelus in secunda in care aude melodiile lui Justin Bieber

Clipul care a ajuns viral pe internet. Ce se intampla cu acest bebelus in secunda in care aude melodiile lui Justin Bieber

Brittnay Potter a publicat un video pe Facebook in care le arata oamenilor reactia pe care o are fetita ei cand aude melodiile lui Justin Bieber.

Un video cu micuta Layla Potter a devenit viral pe internet intr-un timp record. Fetita de sase luni poate fi considerata deja cel mai mare fan al lui Justin Bieber, dovada fiind in respectivul clip.

In timp ce era filmata de mama ei, Layla nu a parut foarte incantata de acest lucru, motiv pentru care a inceput sa planga destul de tare. Totul s-a schimbat in secunda in care Brittnay a dat drumul melodiei Love Yourself, a lui Justin Bieber.

Fetita s-a calmat instant, iar atunci cand mama ei a testat-o si a oprit melodia, a izbucnit din nou in lacrimi, procesul repetandu-se de fiecare data cand femeia dadea drumul si oprea cantecul.

"De fiecare data cand este agitata, pornesc melodia si se linisteste imediat. Face asta de cand avea o luna", a marturisit femeia. 

sursa video: DailyMail

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni