• PRO TV
  • Trei prietene au vazut cum un barbat punea ceva in bautura fetei de langa el. Ceea ce au facut a salvat-o pe tanara

Trei prietene au vazut cum un barbat punea ceva in bautura fetei de langa el. Ceea ce au facut a salvat-o pe tanara

Trei prietene au vazut cum un barbat punea ceva in bautura fetei de langa el. Ceea ce au facut a salvat-o pe tanara

Trei prietene din Santa Monica, California, se aflau intr-un restaurant in momentul in care ceva ce au vazut le-a schimbat viata lor, dar si viata altei tinere.

Sonia, Marla si Monica au observat ca un cuplu care statea la o masa apropiata de a lor se comporta ciudat. In plus, barbatul i-a pus tinerei ceva in bautura, iar asta le-a facut sa se gandeasca la faptul ca ceva nu era in ordine.

Uimite de insistenta cu care incerca sa-si convinga partenera de masa sa consume bautura din pahar, cele  3 au decis ca una dintre ele sa o urmeze pe fata in momentul in care aceasta a mers la baie.

Sonia a fost cea care a intrebat-o pe tanara cat de bine il cunoaste pe cel cu care se afla acolo, iar uimirea a fost mare in momentul in care a aflat ca cei doi erau chiar foarte buni prieteni.

Femeile nu s-au lasat insa intimidate si au cerut unui angajat al restaurantului sa le arate imaginile de pe camerele video, pentru a putea demonstra ca ceea ce vazusera ele era adevarat. Iar tanara care fusese pe cale sa se afle in pericol a ramas la masa, fara sa se dea de gol in fata prietenului ei, pana la obtinerea probelor.

Vezi mai jos povestea intreaga:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni