• PRO TV
  • Viata a fost cruda cu el, dar nu se da batut. Visul lui Levy, un tanar imobilizat in scaunul cu rotile, a fost implinit

Viata a fost cruda cu el, dar nu se da batut. Visul lui Levy, un tanar imobilizat in scaunul cu rotile, a fost implinit

Viata a fost cruda cu el, dar nu se da batut. Visul lui Levy, un tanar imobilizat in scaunul cu rotile, a fost implinit

Cu mult curaj, un tanar din judetul Brasov infrunta greutatile si nu uita sa viseze. Inca de mic si-a dorit sa devina pilot, dar destinul crunt i-a luat aceasta sansa.

Este imobilizat intr-un scaun cu rotile, insa, acum, odata devenit major, visul i s-a implinit. A ajuns printre nori cu un avion pe care il admira doar in poze. 

Totul cu ajutorul a doua asociatii care nu vor sa se opreasca aici. Levy a aflat la doar cinci ani ca nu va mai putea merge, a fost diagnostigat de medici cu distrofie musculara. Iar de la 11 ani a ramas tintuit intr-un scaun cu rotile. Acum insa, cand a devenit major, s-a simtit liber.

Visul de a zbura i-a fost indeplinit cu ajutorul voluntarilor de la doua asociatii. Momentele unice nu au sters insa durerile pe care tanarul le suporta zilnic.

De cand a primit vestea tulburatoare, familia lui incearca din rasputeri sa incetineasca evolutia bolii.

Pentru ca zilele lui Levy sa devina mai frumoase, voluntarii vor sa ii cumpere un carucior electric, dar si o rampa pe care parintii sa il poata urca in masina.

Vezi VIDEO aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni