• PRO TV
  • Asa arata cand a intrat pe mana unui make-up artist! Ce s-a intamplat pe parcurs este uimitor

Asa arata cand a intrat pe mana unui make-up artist! Ce s-a intamplat pe parcurs este uimitor

Asa arata cand a intrat pe mana unui make-up artist! Ce s-a intamplat pe parcurs este uimitor

Atunci cand femeile apeleaza la ajutorul unui specialist in machiaj, o fac pentru a le pune in evidenta trasaturile frumoase ale chipului. 

Cu exceptia unui guru in materie de machiaj, Neil Garton, care este specialist in efecte si care si-a prezentat de curand munca la MakeUp Artist Trade Show din Londra.

Gorton a dorit sa isi exercite talentul asupra unei fete extrem de frumoase, modelul Kelsey-Leigh Walker. Acesta a transformat-o intr-un barbat in varsta care obisnuieste sa adopte un look punk.

Dupa ce a folosi latex, lipici si multe culori, singurul mod in care iti dadeai seama ca este vorba de aceeasi tanara era atunci cand vorbea si ii puteai recunoaste vocea. Daca ii urmaresti pas cu pas transformare, vei ramane uimit de rezultatul final.

Gorton lucreaza in industria filmului, a teatrului si in publicitate. Si-a pus in practica talentul in filme precum The Hobbit, Ex Machina si Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Nimeni nu si-a dat seama ca sub chipul acestui punker se afla o tanara superba, un model care defilieaza pe cele mai inalte podiumuri ale modei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni