• PRO TV
  • Gianluigi Buffon are o iubita extrem de sexy. Cum arata femeia care l-a facut tata pentru a treia oara la inceputul anului 

Gianluigi Buffon are o iubita extrem de sexy. Cum arata femeia care l-a facut tata pentru a treia oara la inceputul anului 

Gianluigi Buffon are o iubita extrem de sexy. Cum arata femeia care l-a facut tata pentru a treia oara la inceputul anului 

Gianluigi Buffon este considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume, in cei 21 de ani de cariera reusind sa obtina rezultate impresionante. 

Capitanul Italiei s-a facut remarcat datorita profesionalismului si daruirii cu care intra pe teren la fiecare meci, acest fapt aducandu-i si banderola de capitan al echipei nationale. 

Barbatul de 38 de ani se poate lauda si cu "rezultatele" obtinute pe plan profesional, acesta avand trei copii din doua relatii. Din 2011 pana in 2014, Buffon a fost casatorit cu modelul Alena Seredova, cu care are doi baieti, pe Louis Thomas si pe David Lee.

De la sfarsitul lui 2014, Gianluigi s-a cuplat cu Ilaria D'Amico, iar in ianuarie 2016 au devenit parintii unui baietel pe care l-au botezat Leopoldo Mattia.

Intr-un interviu, portarul italian a vorbit despre fosta relatie si despre copiii sai, marturisind ca: "Eu ii iubesc pe toti orice s-ar intampla. Imi respect fosta partenera si nu am nicio problema cu ea. O sa fim amandoi parintii copiilor nostri, situatia aceasta nu se va schimba. Dar acum sunt cu altcineva, cu o femeie pe care o iubesc", a mai spus Buffon. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni