• PRO TV
  • Vezi momentele importante ale editiei 5 de la "Dansez pentru tine"! FOTO  

Vezi momentele importante ale editiei 5 de la "Dansez pentru tine"! FOTO  

Vezi momentele importante ale editiei 5 de la "Dansez pentru tine"! FOTO  

“Vineri seara, la “Dansez pentru tine” lupta in pasi eleganti de tango, dar si in coregrafii rebele de street-dance a mai lasat in competitie doar 4 perechi. Drumul catre marele premiu mai are doar cativa pasi si se apropie de final.

Telespectatorii Pro Tv au fost alaturi de perechile ramase in concurs pe tot parcursul editiei, astfel ca timp de aproape 5 ore cat a durat emisiunea "Dansez pentru tine", intre 20:30 - 1:14, Pro Tv a fost lider detasat de audienta atat pe intreg publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial, inregistrand o medie de audienta pe toate targeturile mai mare decat cea a urmatoarelor doua posturi clasate la un loc. Peste 2 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei au urmarit in minutul de aur, 20:58, competitia visurilor, de la Pro Tv.

Dupa o seara plina de emotii, lacrimi si surprize din partea tuturor celor dragi, cele trei perechi care s-au duelat vineri, Nicola, Octavian Stunila si Razvan Fodor alaturi de partenerii lor, au terminat seara cu ochii in lacrimi, chiar daca doar una a fost eliminata din concurs.

In urma voturilor telespectatorilor, Nicola si Stefan au parasit competitia visurilor. Au plans, s-au strans in brate, si-au regasit cu ochii in lacrimi familiile care-i asteptau pline de dor in culisele emisiunii si si-au promis ca vor merge mai departe catre implinirea visului care i-a motivat atata timp. Au iesit din scena impliniti, constienti ca si-au castigat o noua familie, ca o tara intreaga a aflat necazul si greutatile prin care trece familia lui Stefan si ca o multime de oameni valorosi i-au sustinut, printre care si campionul Leonard Doroftei care a intrat in ring pentru a-si manifesta empatia in pasi de dans.

Celelalte doua perechi care au trecut vineri prin chinurile duelului, Razvan Fodor si Octavian Strunila alaturi de partenerele lor, nu au avut mai mult de cateva minute de liniste si bucurie ca au ramas in concurs. Salvate de telespectatori de la duel, cele doua perechi au fost condamnate de juriu la inca un duel. Cu ochii in lacrimi, dar cu un zambet amar pe chip, cei doi actori au inceput deja sa se pregateasca psihic pentru o alta saptamana grea in care vor avea de traversat oboseala si stres si de invatat patru stiluri de dans.

Telespectatorii sunt singurii care au un cuvant decisiv in soarta celor doua perechi in drumul catre implinirea visului. Ei isi pot salva perechea favorita de la eliminare trimitand sms la 1276 cu textul “Octavian” sau “Razvan”. Ambele perechi lupta pentru mamele concurentelor care-si duc cu tristete si resemnare viata intr-un scaun cu rotile.

Seara de concurs le-a adus celor doua perechi si momente amuzante care le-au umplut inimile de bucurie. Razvan Fodor a avut amuzanta surpriza de a-si vedea colegul de filmari de la "Iubire si onoare", Pavel Bartos, facand o savuroasa comedie in pasi de dans alaturi de coregrafa Doina Botis pe o piesa cantata chiar de el in trecut. Pe Octavian Strunila, surpriza pregatita in platoul emisiunii l-a facut sa planga si sa spuna “te iubesc”, pentru ca sotia sa, Oana, l-a surprins cu un dans contemporan demn de o balerina alaturi de coregraful Lilian Caraus.

Campioanele serii au fost Adela Popescu si Paula Seling alaturi de partenerii lor care au reusit sa scape cu fruntea sus si in aceasta saptamana de emotiile duelului. Adela Popescu si Alexandru Lica au fost rasplatiti cu locul intai si cu multe note de 10 pentru coregrafiile inedite executate cu multa sensibilitate si expresivitate. Paula Seling si Tudor s-au clasat pe locul al doilea in clasamentul notelor juriului dupa doua dansuri pline de culoare, dar si de eleganta si spectaculozitate.

Brigitte Sfat si Daniel Nitoiu, prezentatorul Stirilor Pro Tv de la ora 13:00, au dansat un Bollywood plin de energie si veselie pentru a ajuta-o pe micuta Kassandra, fetita adoptiva a familiei internationalului Iosif Rotariu, sa cunoasca si partea frumoasa a lumii, dupa ce a trait un adevarat calvar. Sustinuta in demersul umanitar de iubitul ei, Ilie Nastase, prezent si vineri in platoul emisiunii, Brigitte isi doreste ca micuta Kassandra sa faca si ultimele operatii de care mai are nevoie pentru a sterge pe cat posibil urmele agresivitatii crancene la care a fost supusa la inceputul vietii ei.

Seara a inceput incendiar cu un tango demonstrativ interpretat de fostele concurente ale emisiunii, Laura Cosoi si Adriela Morar. Pe muzica din filmul “Frida”, Laura si Adriela au transmis pasiune in pasi de tango printr-o coregrafie senzuala semnata de Bogdan Boanta.

Fostul concurent din acest sezon, Jorge, a revenit in ring alaturi de comorile lui cele mai de pret, sotia si fiica lui, care au dansat un tango plin de iubire pentru a-i desena lui Razvan Fodor, viitor tatic de fetita, in pasi de dans tabloul fericirii unor parinti de printesa. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni