• PRO TV
  • Poze recente. Cum arata acum Conchita Wurst, cel mai controversat participant de la Eurovision

Poze recente. Cum arata acum Conchita Wurst, cel mai controversat participant de la Eurovision

Poze recente. Cum arata acum Conchita Wurst, cel mai controversat participant de la Eurovision

Castigatoarea editiei din 2014 a Eurovisionului, Conchita Wurst, a iscat adevarate controverse din cauza look-ului diferit. Cum arata acum artista? Vezi mai jos poze recente cu ea.

Asa cum probabil va amintiti, Conchita Wurst a castigat concursul organizat la nivel international printr-o prestatie live impecabila si a atras atentia asupra sa datorita alegerilor vestimentare indraznete si a look-ului inedit.

Cu numele de scena Wurst si un aspect fizic aparte, Conchita s-a transformat rapid intr-un personaj. Si desi in limba germana "wurst" inseamna crenvurst, cantareata a explicat semnificatia noului nume facand referire la expresia "Das ist mir doch alles Wurst" care inseamna "nu-mi pasa" si "totul e la fel pentru mine".

Desi de cateva luni nu s-a mai auzit nimic despre ea, artista originara din Austria si-a continuat cariera si a profitat de succesul obtinut la Eurovision pentru a sustine concerte si spectacole alaturi de band-ul ei.

Conchita arata la fel de bine ca acum trei ani si profita de popularitatea de care se bucura pe retelele de socializare pentru a tine in permanenta legatura cu admiratorii si a le arata cum se joaca si experimenteaza cu look-ul ei.

VEZI IMAGINI RECENTE CU EA AICI.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni