• PRO TV
  • Aceasta femeie superba este mama a doua dintre cele mai sexy tinere ale momentului. Iti dai seama cine e? :) 

Aceasta femeie superba este mama a doua dintre cele mai sexy tinere ale momentului. Iti dai seama cine e? :) 

Aceasta femeie superba este mama a doua dintre cele mai sexy tinere ale momentului. Iti dai seama cine e? :) 

Are 52 de ani, este fost model, vedeta de reality show si se mandreste cu doua fete superbe si celebre. O cheama Yolanda Foster, fosta Hadid. Ati ghicit deja ca doamna superba din imagine este mama modelelor Gigi si Bella Hadid.

Yolanda Foster, care si-a pastrat numele celui de-al doilea sot, desi a divortat de el, este o femeie puternica si un model de urmat: din 2012 se lupta cu boala Lyme, insa de abia in 2015 si-a facut publica suferinta. Atunci a dezvaluit ca si fiica ei mai mica, Bella, si fiul Anwar sufera de aceeasi boala cumplita.

Yolanda nu isi mai ascunde problemele, postand chiar si pe site-urile de socializare imagini in care apara la spital sau acasa cu perfuzii. Anul urmator va lansa o carte in care povesteste experienta sa ca purtator de boala Lyme. 

Mama lui Gigi Hadid a dezvaluit intr-un interviu ca boala aceasta a facut-o sa isi piarda abilitatea de a scrie si de a vorbi si nu mai poate nici macar sa se uite la televizor.

Totusi Yolanda incearca sa nu lase aceasta boala sa ii afecteze prea tare viata de zi cu zi. Vedeta de reality show participa la evenimente mondene si din cand in cand isi insoteste fiicele la prezentari de moda.

Din 1994 pana in 2004 a fost casatorita cu Mohamed Hadid, un dezvoltator imobiliar, cu care are cei trei copii: Gigi, Bella si Anwar, iar in 2011, s-a casatorit cu muzicianul David Foste

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni