• PRO TV
  • Cativa tineri din Ploiesti au colorat transformatoarele vechi dintre blocuri. Reactia localnicilor cand au vazut rezultatul

Cativa tineri din Ploiesti au colorat transformatoarele vechi dintre blocuri. Reactia localnicilor cand au vazut rezultatul

Cativa tineri din Ploiesti au colorat transformatoarele vechi dintre blocuri. Reactia localnicilor cand au vazut rezultatul

Ploiestiul ar putea capata un aer boem, multumita unor tineri care vor sa coloreze transformatoarele vechi dintre blocuri. Deja au pictat unul cu mesaje optimiste care-i imbie pe copii sa lase tabletele si sa iasa afara la joaca.

"Bucuria reala e afara" este mesajul lui Ionut, tanarul care s-a gandit sa ceara ajutorul unui artist ca sa infrumuseteze cartierele din Ploiesti. Dupa ce a primit acordul primariei si al celor de la Electrica s-a pus pe treaba.

Ionut Urzeala, initiator proiect: "Este primul mesaj care il transmitem copiilor sa iasa, sa lase tabletele, telefoanele si sa iasa sa joace mingea, sa simta cu adevarat bucuria reala, nu a celor din lumea virtuala. Era gri, era cu injuraturi cu mazgaleli si e bine sa putem sa acoperim lucrurile urate cu unele frumoase".

Cel care picteaza voluntar este Cristian, un bucurestean care lucreaza pentru o agentie de publicitate.

"Am incercat sa pun totul sus sa fie plutitor, mingea de baschet sta sus in meciul de baschet sau sa intre in inel si am preferat sa rup terenul de baschet in doua fiecare panou cu aripile lui la fel si mingea care calatoreste de pe un teren pe celalalt.", a declarat Cristian.


Rezultatul n-a trecut neobservat. Ba chiar o doamna le-a multumit baietilor si le-a darut gogosi calde.

"De fiecare data cand trec cu copilul imi spune: ia, uite, tati, ce frumos!", a povestit un localnic.

In Ploiesti alte 300 de transformatoare electrice asteapta sa fie colorate. Tinerii au insa nevoie de sprijin pe mai departe. Pana acum o fundatie comunitara le-a oferit materialele de care au nevoie. 

Vezi VIDEO aici!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni