• PRO TV
  • Margot Robbie, sexy cu umerii goi. Cum a aparut in public noua papusica de la Hollywood

Margot Robbie, sexy cu umerii goi. Cum a aparut in public noua papusica de la Hollywood

Margot Robbie, sexy cu umerii goi. Cum a aparut in public noua papusica de la Hollywood

A impresionat cu silueta ei in "The Wolf of Wall Street", dar nu se lasa mai prejos nici cand vine vorba de aparitiile publice. In urma cu putin timp, Margot Robbie a marcat o iesire chic, intr-o little black dress care i-a lasat umerii la vedere.

Fiind noua papusica din Cetatea Filmului, Margot Robbie este urmarita de paparazzi oriunde ar merge. Acestia incearca sa o surprinda din toate unghiurile, dornici sa prinda instantanee pe care sa le distribuie apoi pe tot internetul.

Recent, ei au imortalizat-o intr-o tinuta casual chic aleasa de actrita, blonda purtand o little black dress mini, care i-a lasat umerii sexy la vedere. Cu parul coafat atent pe spate si un machiaj hipnotizant, de seara, Margot le-a zambit angajatilor publicatiilor mondene si apoi s-a retras din aria destinata lor.

Vedeta care a facut furori alaturi de Leonardo DiCaprio in filmul "The Wolf of Wall Street" isi promoveaza cel mai recent film, "Suicide Squad", unde joaca rolul celebrului personaj de benzi desenate Harley Queen alaturi de nume mari de la Hollywood precum Will Smith, Jared Leto, Viola Davis, Ben Affleck, Karen Fukuhara sau Cara Delenvigne.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni