• PRO TV
  • Ele sunt actritele sexy pe care nu le-ai vazut niciodata. Cum arata cele care le inlocuiesc pe marile dive in scenele nude sau periculoase

Ele sunt actritele sexy pe care nu le-ai vazut niciodata. Cum arata cele care le inlocuiesc pe marile dive in scenele nude sau periculoase

Ele sunt actritele sexy pe care nu le-ai vazut niciodata. Cum arata cele care le inlocuiesc pe marile dive in scenele nude sau periculoase

Ti se intampla uneori sa asculti vocea unui personaj si sa te gandesti ca ceva nu este in concordanta cu imaginile pe care le vezi? 

Este posibil sa nu ai idee de faptul ca unele dintre cele mai cunocute personaje sau actrite sunt interpretate de persoane pe care nu le-ai vazut niciodata. Mai jos ai lista actritelor sexy pe care le vezi sau auzi des, dar despre care nu stiai cine sunt:

Alicia Vela - Bailey: cascador si actrita

Cu toate ca este si actrita, Alicia Vela-Bailey s-a dedicat mai mult cascadoriilor. Cea mai notabila munca a sa de cascador a avut-o in “Avatar” (2009), unde a portretizat multe actrite,  printre care si pe eroina Neytiri. Filmul “Avatar”  i-a adus mult success, deoarece in urma acestuia a fost solicitata de multi producatori de film, ca sa portretizeze staruri de la Hollywood.In trecut a fost gimnasta, iar dupa o vreme petrecuta la Hollywood s-a mutat in Hawaii pentru o cariera de model.

Gemma Ward: fotomodel

Gemma Ward  a jucat in filmul horror “The Strangers” (2009), care a avut un mare success la acea vreme: trei straini mascati terorizau un cuplu aflat in vacanta. Ei bine, unul dintrei acesti straini raufacatori era frumosul model Gemma Ward. Cariera ei de model s-a finalizat la varsta de 20 de ani, deoarece casele de moda puneau prea multa presiune asupra ei. Insa, dupa o pauza de 8 ani, s-a reintors pe podiumul de prezentare.

 

Heidi Moneymaker: cascador

Heidi Moneymaker, in varsta de 38 de ani, este de profesie gimnasta si cascador.  A jucat in "Star Trek" si “Fast and Furious 6”, in scena scena lui Michelle Rodriguez, unde aceasta plonja de pe un tanc petrolier pe o masina. In continuare se ocupa cu studierea artelor martiale.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni