• PRO TV
  • Regina Letizia a Spaniei, aparitie sexy si stilata. Cum s-a imbracat la evenimentul la care au insotit-o si fiicele sale

Regina Letizia a Spaniei, aparitie sexy si stilata. Cum s-a imbracat la evenimentul la care au insotit-o si fiicele sale

Regina Letizia a Spaniei, aparitie sexy si stilata. Cum s-a imbracat la evenimentul la care au insotit-o si fiicele sale

Regina Letizia a avut o aparitie iesita din tiparele sale la cea mai recenta aparitie alaturi de Familia Regala Spaniola. Desi este una dintre cele mai indraznete regine din punct de vedere vestimentar, Letizia nu este arat de des vazuta purtand paiete sau topuri mulate.

Insotita de cele doua fiice, Leonor si Sofia, de sotul sau, Regele Felipe, si de parintii acestuia, fostul rege Juan Carlos si fosta regina Sofia,  Letizia a Spaniei s-a remarcat prin eleganta sa.

Imbracata intr-un outfit negru format dintr-un top sexy cu paiete, o pereche de pantaloni simpli si sandale stylish, Letizia a impresionat si de data aceasta.  Regina s-a accesorizat cu un clutch negru si o pereche de cercei rotunzi supradimensionati.

Un detaliu a atras insa atentia in mod deosebit :) Letizia si-a lasat bratele tonifiate la vedere, impresionand cu musculatura sa, dovada ca petrece multe ore la sala de fitness.

Letizia a devenit regina consoarta dupa incoronarea sotului sau, Printul de Asturias, ca Rege al Spaniei. Fosta jurnalista fara origini nobile, si-a impus stilul modern si a adus o nota de stralucire familiei regale spaniole, dar fara sa reuseasca sa-i seduca pe spanioli, care-i reproseaza ca este prea rece.

Caracterizata drept o persoana draguta, activa, spontana, Letizia Ortiz Rocasolano, nascuta la 15 septembrie 1972 la Oviedo, a improspatat imaginea familiei regale spaniole: "Dona Letizia i-a deschis mintea lui Don Felipe", ii spunea un membru al familiei sale biografului britanic Andrew Morton.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni