• PRO TV
  • S-a filmat singura in camera in timp ce dansa la bara. Graviduta care a luat cu asalt internetul 

S-a filmat singura in camera in timp ce dansa la bara. Graviduta care a luat cu asalt internetul 

S-a filmat singura in camera in timp ce dansa la bara. Graviduta care a luat cu asalt internetul 

Tanara din filmuletul de mai jos a demonstrat ca sarcina nu trebuie sa te faca sa renunti la pasiuni, iar pentru ea dansul la bara inseamna totul.

Kat Bailey din Nottinghamshire s-a filmat in timp ce dansa la bara, dar nimeni nu si-ar fi inchipuit ca tanara intrase in travaliu atunci cand executa cu atata usurinta miscarile de dans.

"Deci, sunt oficial in travaliu. Cu cateva ore inainte sa merg la spital am decis sa dansez la bara", a scris tanara in descrierea filmuletului pe care l-a publicat pe pagina de Facebook. 

Materialul video a luat cu asalt internetul. Sute de mii de oameni au urmarit cu atentie imaginile in care tanara se distreaza de minune cu cateva ore inainte sa isi cunoasca bebelusul.

Femeia are propia sala in care practica dansul la bara si incearca sa il promoveze in randul sporturilor. Aceasta spera ca oamenii sa nu le mai judece gresit pe femeile care au aceasta pasiune: "Nu este o idee tocmai buna sa practici un sport periculos atunci cand esti insarcinata, dar in general este bine sa faci miscare", a mai declarat tanara.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni