• PRO TV
  • Paula Seling: "Nu credeam ca-mi va placea atat de mult sa dansez" INTERVIU EXCLUSIV

Paula Seling: "Nu credeam ca-mi va placea atat de mult sa dansez" INTERVIU EXCLUSIV

Paula Seling: "Nu credeam ca-mi va placea atat de mult sa dansez" INTERVIU EXCLUSIV

Paula Seling si Tudor Moldoveanu sunt pregatiti pentru o noua editie a emisiunii "Dansez pentru tine" in care vor fi nevoiti sa danseze din nou in ploaie. Desi au fost o data condamnati la duel acestia au reusit cu brio sa treaca de impas. Paula a acordat un interviu in care a dezvaluit care este reteta succesului ei, legat de "Dansez pentru tine", dar si cum o ajuta sotul ei in aceasta perioada.

1. Cum reusesti sa te imparti intre repetitiile de dans si cariera muzicala?
Cu o buna organizare a timpului... Am reusit sa reprogramam perioada aceasta anumite spectacole, iar pe cele care nu s-au putut amana, le-am sustinut cu tot dragul incercand sa nu incurc in niciun fel repetitiile de dans. Chiar a fost, si mai este, o perioada plina pentru mine. Am terminat un album de colinde care va fi lansat la inceputul lunii decembrie, iar acum lucrez atat la un album nou al meu, cat si la unul in colaborare cu Ovi care sper ca vor aparea pe piata anul urmator.

2. Cum ai reusit sa rezisti de atatea saptamani intr-un ritm infernal?
Chiar imi place foarte mult ce fac si astfel nu simt ca ceea ce se intampla este peste puterile mele, din contra fac totul zambind si din tot sufletul meu.

3. Cate ore doarmi pe noapte?

Incerc sa dorm in jur de 8 ore pe noapte. Uneori se intampla sa dorm si mai putin, insa stiu ca nu dau randament daca nu ma odihnesc, asa ca ma straduiesc sa dorm cat stiu ca am nevoie.

4. Iei vitamine?
La sugestia medicului de aici, iau un complex de vitamine si minerale.

5. Intre tine si Tudor s-a legat o prietenie solida. Ce alte lucruri aveti in comnun in afara de dans?
De cand ne-am cunoscut, avem acelasi vis, visul lui Tudor de a-si ajuta mama pentru care luptam de mai bine de doua luni, zi de zi. Pe langa asta, am descoperit ca ne plac aceleasi stiluri muzicale, aceleasi cantece. Mie imi place foarte mult baletul, iar Tudor mi-a promis ca ma va chema la unul din spectacolele de balet pe care urmeaza sa le aiba. Si din punct de vedere coregrafic, facem schimb de idei, lucram mult impreuna pe fiecare figura de dans pe care o facem. S-a legat intre noi o relatie de prietenie foarte frumoasa care sunt sigura ca va dainui.

6. Ai avut mici accidente (intindere sau febra musculara etc) si cum le-a depasit?
Fiecare dans vine cu un set de muschi suprasolicitati si oricat de bine pregatit ai fi din punct de vedere sportiv, tot faci febra musculara. Asa ca, nici noi nu am scapat de durerile musculare, dar le-am traversat cu bine. In plus, eu am o sensibilitate foarte mare la curent si am avut ceva probleme si cu asta, insa au trecut toate. In rest, in afara de cotul buclucas, Slava Domnului, nu am mai traversat episoade notabile la sectorul accidentari.

7. Cum te relaxeazi cand ajunge acasa?

Fac o baie cu sare. Este foarte important pentru incheieturile care sunt suprasolicitate in aceasta perioada.

8. Cum te sustine sotul ei?

Este foarte implicat, vine in fiecare vineri in platoul emisiunii sa ma sustina, este preocupat sa nu-mi lipseasca nimic in perioada aceasta, sa nu ma incarce cu griji in plus pe care sunt convinsa ca le ia asupra lui. Pe langa toata atentia si grija lui, observ ca este incantat cand vede ca imi place mult ceea ce fac.

9. Dupa ce o sa se termine concursul, o sa mai dansezi?

Sincer, chiar mi-as dori. Nu credeam ca-mi va placea atat de mult sa dansez si imi doresc sa continui cu dansul, desigur adecvat pieselor mele.

10. Cum ti se pare acum dupa aproape doua luni experienta “Dansez pentru tine”?  Ce-ti place/displace cel mai mult la ea?
Mi se pare o superexperienta din care am invatat foarte multe lucruri despre  lume, despre psihic, ba chiar si despre mine insami. Imi place faptul ca este cladita in asa fel incat pe de o parte ajuti tu, dar pe de alta parte esti si tu implinit si imbogatit de experiente noi si foarte profunde. Lupti pentru visul persoanei alaturi de care dansezi, dar in acelasi timp descoperi o multime de lucruri despre tine. Eu nu stiam pana acum ca pot sa ma concentrez si sa ma montez asa cum am reusit sa o fac in aceasta emisiune, in plus, simt ca am viziuni noi asupra muzicii si carierei mele acum dupa experienta „Dansez pentru tine”. Voi folosi cu siguranta in cariera mea ce am acumulat aici.   
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni