• PRO TV
  • Este una dintre cele mai celebre si sexy femei din lume, dar putini au recunoscut-o in ipostaza asta. Cum s-a afisat actrita din Game of Thrones

Este una dintre cele mai celebre si sexy femei din lume, dar putini au recunoscut-o in ipostaza asta. Cum s-a afisat actrita din Game of Thrones

Este una dintre cele mai celebre si sexy femei din lume, dar putini au recunoscut-o in ipostaza asta. Cum s-a afisat actrita din Game of Thrones

Fara parul lung si blond platinat, fara hainele ei din piele si fara dragonii fiorosi, "Khaleesi" arata ca o femeie normala :) Simpatica Emilia Clarke a fost surprinsa de paparazzi pe aeroportul Heathrow "undercover", purtand ochelari de soare si o sapca galbena pe cap.

Interpreta lui Daenerys Targaryen in Game of Thrones a avut o atitudine prietenoasa la intalnirea cu paparazzii: in loc sa fuga sau sa se ascunda de ei, le-a zambit irezistibil. Imbracata cat se poate de simplu, intr-o pereche de jeansi si un tricou alb, Emilia a avut in picioare must have-ul toamnei: o pereche de saboti super cool.

Nu toata lumea stie ca Emilia ar fi avut sansa sa joace rolul Anastasiei Steele in Fifty Shades of Grey, dar a refuzat acest lucru din cauza scenelor de sex si a nuditatii.

"Mi-as fi dorit foarte mult sa lucrez cu regizorul Sam Taylor-Johnson (nr. cel care a regizat Fifty Shades of Grey), pentru ca este fantastic. Dar este prea multa nuditate in acel film. Nu pot sa zic ca nu voi mai aprea niciodata in scene nud, pentru ca deja am facut-o, dar mi-a fost frica sa nu intru intr-o anumita tipologie de actrite daca accept", a spus Emilia Clarke.

Fanii lui Khaleesi vor mai avea de asteptat pana isi vor vedea favorita din nou pe micile ecrane. HBO a confirmat schimbari majore pentru serialul urmarit de milioane de oameni. Acestia au amanat difuzarea sezonul cu numarul 7 pana in vara anul 2017.

Vestea este cu atat mai surprinzatoare cu cat de acesta data nu s-a mai folosit strategia de lansare a noului sezon in primavara, de regula fiind aleasa luna aprilie. Urmatorul sezon, sezonul cu numarul 7 "Game Of Thrones" va avea un numar de sapte episoade. Showul celor de la HBO, ajuns la al saselea sezon, a strans pana acum 26 de premii Emmy si este unul dintre cele mai scumpe seriale produse vreodata in SUA.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni