• PRO TV
  • Era una dintre cele mai sexy vedete din anii '90. Cum arata fata vedetei din Dallas dupa nenumarate operatii esuate

Era una dintre cele mai sexy vedete din anii '90. Cum arata fata vedetei din Dallas dupa nenumarate operatii esuate

Era una dintre cele mai sexy vedete din anii '90. Cum arata fata vedetei din Dallas dupa nenumarate operatii esuate

La inceputul anilor '90 facea furori cu rolurile sale in cele mai de succes soap opera americane, inclusiv Dallas, serial unde a interpretat-o pe Valene Clements Ewing. 

Joan Van Ark este una dintre victimele operatiilor estetice de la Hollywood. In dorinta de a arata cat mai tanara, actrita a exagerat cu vizitele la cabinetul chirurgului estetician, iar rezultatele sunt absolut dezastruoase.

Palida la fata, extrem de slaba si cu pielea foarte imbatranita, Joan arata mult mai rau decat colegele sale de generatie Linda Gray sau Victoria Principal.

In ciuda felului in care arata, Joan este insa nelipsita de la evenimentele mondene. Din pacate nici machiajul nu poate face prea multe pentru chipul sau.

In mod ironic, Van Ark a aparut intr-un episod al celebrului serial despre chirurgie estetica "Nip/Tuck". O sursa de pe platoul de filmare a declarat insa pentru "Daily Mail" ca actrita a cerut mai multe ore ca sa i se aplice machiajul si sa i se faca coafura inainte de filmare si ca singura mancare pe care a consumat-o intreaga zi a fost o banana. De asemenea, au fost necesare 4 ore pentru a aseza luminile pe platou astfel incat vedeta sa fie multumita.

Vezi imagini cu vedeta din Dallas aici.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni