• PRO TV
  • Acum e adesea ridiculizata, dar in trecut era un adevarat sex simbol. Cum arata Mariah Carey la sfaristul anilor '90

Acum e adesea ridiculizata, dar in trecut era un adevarat sex simbol. Cum arata Mariah Carey la sfaristul anilor '90

Acum e adesea ridiculizata, dar in trecut era un adevarat sex simbol. Cum arata Mariah Carey la sfaristul anilor '90

Mariah Carey este ceea ce americanii numesc "diva". In aproape 30 de ani de cariera, Mariah a lansat hit dupa hit, impresionad atat cu vocea, cat si cu frumusetea ei. Din pacate, in ultimii ani publicul este mai mult interesat de viata amoroasa a cantaretei, decat de muzica sa.

Multi au spus despre ea ca este cea mai mare artista a anilor '90, are numeroase premii Grammy in palmares, iar piesa ei "We belong together", lansata in 2005, a fost desemnata "piesa deceniului" de catre Billboard. A avut 18 piese care au ajuns pe primul loc in topurile americane de specialitate.Totusi, in ultimii ani, cariera lui Mariah a trecut printr-un declin, mass media relatand mai mult aspecte din viata ei personala. 

Daca la inceputul anilor 2000 Mariah Carey avea un corp de supermodel, in ultimii ani, in special dupa ce a devenit mamica, artista a avut o greutate oscilanta. In 2014 situatia i-a scapat un pic de sub control si ajunsese la o greutate considerabila. Acum, Mariah se mandreste din nou cu o silueta (mai) supla.La 46 de ani, cantareata da semne ca vrea sa isi recapete silueta de odinioara - mamica a doi copii, divortata de doua ori, ea vrea sa demonstreze ca dieta o ajuta si ca poate sa fie in continuare sexy, asa ca a aparut la un eveniment monden imbracata intr-un furou negru, cu geaca si piele si jartiere, care i-au lasat coapsele la vedere.Foto: 2016

Desi nu a revenit inca la greutatea de la inceputul anilor 2000, vedeta este pe drumul cel bun. Atitudinea de diva si increderea de care da dovada o ajuta, iar faptul ca ii are pe fotografi la mana nu strica niciodata: ei o imortalizeaza din unghiurile care o avantajeaza, iar rezultatele sunt chiar reusite.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni