• PRO TV
  • Viral din greseala. Peste 1.2 milioane de oameni si-au anuntat prezenta la ziua de nastere a unei adolescente din Mexic

Viral din greseala. Peste 1.2 milioane de oameni si-au anuntat prezenta la ziua de nastere a unei adolescente din Mexic

Viral din greseala. Peste 1.2 milioane de oameni si-au anuntat prezenta la ziua de nastere a unei adolescente din Mexic

Rubi Ibarra Garcia implineste 15 ani, iar parintii ei au postat un videoclip pe Facebook prin intermediul caruia au invitat oamenii la petrecerea aniversara a fiicei lor. Gestul familiei Garcia a ajuns viral si peste 1.2 de oameni au raspuns afirmativ invitatiei virtuale, publicata pe Facebook.

Amploarea pe care a luat-o aceasta initiativa i-a surprins pe parintii lui Rubi, aniversata familiei Garcia. Parintii adolescentei au declarat ca au intentionat sa invite doar prieteni si vecini la ziua de nastere a fiicei lor, dar clipul a devenit viral dupa ce a fost facut public si distribuit de mai multe site-uri.

Sarbatorita a postat pe Facebook ca i s-a parut "amuzant" faptul ca videoclipul a ajuns viral, dar a recunoscut ca o preocupa multimea de oameni care au confirmat ca vor participa. "La inceput mi s-a parut amuzant, dar cred ca lucrurile au scapat de sub control... nu stiu de ce oamenii au crezut ca a fost invitat tot Mexicul", a scris adolescenta. 

Citeste si: Nume de copii de inspiratie franceza care vor fi la moda in urmatoarea perioada

Asa cum era de asteptat, internautii au reactionat la vederea acestei invitatii inedite. Meme-urile nu s-au lasat prea mult asteptate, iar glumele pe acest subiect au impanzit retelele de socializare. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni